Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Επιστολή παραίτησης Προέδρου ΓΕΩΤ.Ε.Ε./ΠΔΜ προς τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι πολίτες στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές για το 2ο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης ανέδειξαν ως νέα Περιφερειακή Αρχή στη Δυτική Μακεδονία το συνδυασμό «Ανατροπή – Δημιουργία» στον οποίο είχα την τιμή να συμμετάσχω από την θέση του Υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών.

Έχοντας την απόλυτη συναίσθηση που απορρέει από την υποστήριξη του νέου θεσμικού ρόλου και γνωρίζοντας πολύ καλά τις ευθύνες – υποχρεώσεις του αξιώματος του Προέδρου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου.

Παραμένω στις επάλξεις ως απλό μέλος της διοικούσας επιτροπής του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου με τη βούληση να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τα ζητήματα που απασχολούν τον φορέα, φιλοδοξώντας να αποκτήσει ρόλο που του αξίζει και να αποτελέσει τον κυρίαρχο διαμορφωτή της ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και της Ελληνικής υπαίθριου.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, τους συναδέλφους, τους συνεργάτες και τους φορείς για την άψογη συνεργασία εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα συνεχιστεί ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Με εκτίμηση

Ευάγγελος Σημανδράκος

To Top