Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Κατατέθηκε στη Βουλή ο Προϋπολογισμός του Κράτους για το 2014

image002 (1)

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Κατατέθηκε στη Βουλή ο Προϋπολογισμός του Κράτους για το 2014

 

 

 

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης παρέλαβε σήμερα από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα τον Προϋπολογισμό του Κράτους για το οικονομικό έτος 2014 που κατατέθηκε και φέτος σε ψηφιακή μορφή.

 

Ο κ. Μεϊμαράκης ενημέρωσε την Ολομέλεια της Βουλής ότι η συζήτηση του Προϋπολογισμού στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων θα αρχίσει στις 25 Νοεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα εισαχθεί στην Ολομέλεια προς συζήτηση και ψηφοφορία.

Ο Προϋπολογισμός του Κράτους συνοδεύεται από τον τόμο για τις φορολογικές δαπάνες του 2014, καθώς και τους προσαρτημένους προϋπολογισμούς ορισμένων ειδικών ταμείων λογαριασμών ανεξάρτητων αρχών του ίδιου οικονομικού έτους. Ο Υπουργός Οικονομικών κατέθεσε, επίσης, τις εκθέσεις των γενικών διευθυντών δημοσιονομικών ελέγχων, φορολογίας και φορολογικών ελέγχων, και είσπραξης δημοσίων εσόδων, τελωνείων και ειδικών φόρων κατανάλωσης, δημόσιας περιουσίας και εθνικών κληροδοτημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς και τις δηλώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 8 του νόμου 2362 του 1995, όπως αυτό ισχύει.

To Top