Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Άλλος ένας νεκρός στο βωμό της εργασίας

Την ώρα που η συγκυβέρνηση της εθνικής παρακμής προσπαθεί να μετρήσει τα ¨υπέρ¨ από την ενέργεια της επίταξης των εργαζόμενων και την πρώτη κίνηση ξεπουλήματος της ΔΕΗ, εμείς στη Δυτική Μακεδονία -στην ενεργειακή καρδιά της χώρας- μετράμε έναν ακόμα νεκρό. Έναν ακόμα άνθρωπο, θύμα της εντατικοποίησης της εργασίας και της πίεσης που υπάρχει διάχυτη στους χώρους δουλειάς σε ολόκληρη τη ΔΕΗ.
Σκληρή στάθηκε η μοίρα (πολύ σκληρή) στο χώρο των Σκληρών του Νοτίου Πεδίου για τον 42χρονο συνάδελφο -πατέρα δύο ανήλικων τέκνων- που υπήρξε το άδικο θύμα ενός ακόμα ατυχήματος στο συγκεκριμένο χώρο.
Είναι άδικο για τους εργαζόμενους
Είναι άδικο για τις οικογένειές μας να εξακολουθούν να υφίστανται συνθήκες που θέτουν (καθημερινά, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό) σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των εργαζόμενων.
Είναι άδικο την εγκληματική στάση της Κυβέρνηση και την αδυναμία της Διοίκησης να την πληρώνουν πάντα οι εργαζόμενοι και μάλιστα ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ την ίδια ώρα που η κυβέρνηση επιτακτικά και ξεδιάντροπα ζητά από τη Διοίκηση της ΔΕΗ να πληροφορηθεί ποια είναι τα ¨προνόμια¨ των εργαζόμενων στην επιχείρηση.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου και γνωρίζοντας πολύ καλά το ανείπωτο μέγεθος της οδύνης, θα δίνει πάντα αγώνα για καλύτερες συνθήκες εργασίας γιατί τίποτα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΕΗ

 

To Top