Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Δυναμική θα είναι η συμμετοχή του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στη ΔΕΘ

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΘ (6.9.2014)
& ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, το συλλαλητήριο των συνδικάτων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς οι εργαζόμενοι καλούνται -με τη δυναμική συμμετοχή τους- να διατρανώσουν την αντίδρασή τους στην συνεχιζόμενη αφαίμαξη, στην καταστροφική πολιτική της συγκυβέρνησης που διαρκώς παρατείνει την φτώχεια και την εξαθλίωση.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ανέκαθεν, υπήρξε στην πρώτη γραμμή τούτου του ιστορικού συλλαλητηρίου και φέτος δε μπορεί παρά να βρεθεί ξανά στις επάλξεις.
Με όλες του τις δυνάμεις, τα στελέχη και τα μέλη του, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα υψώσει και πάλι φωνή αντίστασης και αντίθεσης στις μνημονιακές πολιτικές της Συγκυβέρνησης και στις συνθήκες μιζέριας και εξαθλίωσης την ώρα που οι ιθύνοντες τολμούν να επικαλούνται … πλεόνασμα, ανάκαμψη, βελτίωση, έξοδο από την κρίση.
Η πορεία του Συνδικαλιστικού Κινήματος διαχρονικά έχει αποδείξει ότι ενωτικά και δυναμικά μπορεί να καταφέρει τη νίκη. Σ΄αυτή τη λογική δεν μπορούμε να έχουμε καμιά άλλη επιλογή από το να συμμετέχουμε περισσότερο δυναμικά από ποτέ. Αντιδρώντας & Διεκδικώντας.
Στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (άγαλμα Βενιζέλου, ώρα 18.00) συμμετέχουμε ΟΛΟΙ. Αντιστεκόμαστε ΟΛΟΙ και ΟΛΟΙ.
Ο Σπάρτακος καλεί τους συναδέλφους εργαζόμενους της ΔΕΗ να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στο συλλαλητήριο του Σαββάτου, για να εκφράσουμε την αγανάκτηση και την αποδοκιμασία μας στα μέτρα και στις αντιλαϊκές πολιτικές.

Για να απαιτήσουμε τα αυτονόητα και να αποτάξουμε τα παράλογα.

To Top