Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτική

“Εμείς θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας κι αν χρειαστεί θα φύγουμε και από την ευρωζώνη”.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε μία συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή ανακοίνωσε και επίσημα την ίδρυση του κόμματος της Λαϊκής Ενότητας, που προέκυψε από την ανεξαρτητοποίηση 25 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε πως η Λαϊκή Ενότητα θα προσπαθήσει να εκφράσει το 62% του ελληνικού λαού που είπε “ΟΧΙ” στο πρόσφατο δημοψήφισμα.

Παράλληλα, ανέπτυξε και κάποιες από τις βασικές θέσεις του κόμματος… επιστρέφοντας σε ορισμένα από τα προεκλογικά συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σημείωσε πως πρώτη θέση είναι η ακύρωση των Μνημονίων και δεύτερη η διαγραφή του χρέους.

“Η Λαϊκή Ενότητα είναι μία ομάδα που αλλάζει τα δεδομένα που στοχεύσει στη διακυβέρνηση με στόχο το τέλος της λιτότητας και των Μνημονίων”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης που πρόσθεσε ότι “η κυβέρνηση παραιτήθηκε και δεν την ρίξαμε εμείς”.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σημείωσε ακόμα πως η Ελλάδα δεν μπορεί να κυβερνάτε από την κα. Μέρκελ και τον κ. Σόιμπλε, ενώ υπογράμμισε πως “εμείς θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας κι αν χρειαστεί θα φύγουμε και από την ευρωζώνη”.

ΠΗΓΗ: ysterografa.gr/

To Top