Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Η Δυτική σας προτείνει… «Μπακαλιάρο με κόλιανδρο»

ΥΛΙΚΑ

2 κουταλάκια σπόρους κόλιανδρου
1 κουταλάκι αλάτι
2 φιλέτα μπακαλιάρου
ξύδι από άσπρο σταφύλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς .Τοποθετούμε τους σπόρους του κόλιανδρου σ΄ένα ταψάκι και τους ψήνουμε για δέκα λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν για λίγο. Αφού κρυώσουν τους χτυπάμε σε γουδί μαζί με το αλάτι.
Στραγκίζουμε το ψάρι όσο μπορούμε και αφαιρούμαι τυχόν μικρά ακγαθάκια.
Σε ταψί που έχουμε αλείψει με λάδι τοποθετούμε το ψάρι και πασπαλίζουμε με το μείγμα (αλατιού – κόλιανδρου). Στη συνέχεια σκεπάζουμε το ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 20–25 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμο το ραντίζουμε με το ξύδι.
Σερβίρετε ζεστό.

To Top