Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Πρόγραμμα φιλοζωίας στα σχολεία από το Δήμο Κοζάνης

Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος
Πρόγραμμα φιλοζωίας στα σχολεία

Με το 13ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης θα ξεκινήσει την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 το Πρόγραμμα φιλοζωίας, που θα υλοποιήσει το επόμενο διάστημα η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Π.Ε Κοζάνης, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το Φιλοζωικό Σωματείο «Αγγίζωο».

Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση των μαθητών για ζητήματα που έχουν σχέση με τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και τη διαχείρισή τους και για ζητήματα που αφορούν στη δημόσια υγεία, καθώς και η καλλιέργεια της φιλοζωίας.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και σε άλλα σχολεία που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και τα οποία μέχρι στιγμής είναι: Δημοτικό Σχολείο Λευκοπηγής (18/2), Δημοτικό Σχολείο Χαρισίου Μεγδάνη (19/2), Δημοτικό Σχολείο Ποντοκώμης (24/2), 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρόκου (25/2), Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Άνω Κώμης (26/2), 8ο Δημοτικό Σχολείο (3/3), Δημοτικό Σχολείο Καρυδίτσας (4/3), Δημοτικό Σχολείο Ν. Χαραυγής (10/3), 12ο Δημοτικό Σχολείο (11/3), Δημοτικό Σχολείο Ακρινής (12/3), Δημοτικό Σχολείο Λευκόβρυσης (17/3), Δημοτικό Σχολείο Άνω Κώμης (19/3), Ειδικό Εργαστήρι & Κ.Δ.Α.Π. (20/3).

To Top