Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτική

Γιώργος Δασταμάνης – «Γρεβενά – Συμμετέχω ενεργά»

Τι είπε χθες  σε πενήντα υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους
«Είμαστε όλοι εδώ. Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό της κοινωνίας για τα Γρεβενά. Προσωπικά τονίζω πως κατέρχομαι ως υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών πιστεύοντας πως μαζί με σας, θα δώσουμε μία νέα δύναμη, πνοή και προοπτική στο Δήμο Γρεβενών».
Με αυτά τα λόγια ο υπ. Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης καλωσόρισε– κατ΄αρχήν– τους  πενήντα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Γρεβενών και του συνδυασμού «Γρεβενά-Συμμετέχω   ενεργά», στην χθεσινοβραδινή συνάντηση.

Ο κ. Γιώργος Δασταμάνης παρουσίασε χθες το βράδυ στους συνεργάτες του την ονομασία του συνδυασμού και το λογότυπο.
Σε μια σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην θητεία του ως αντιπεριφερειάρχης και στην άριστη συνεργασία που είχε με «όλους τους τοπικούς περιφερειακούς συμβούλους και τους φορείς του Νομού και της Περιφέρειας» εξαιρώντας αυτούς που επέλεξαν «ενσυνειδήτως την αντιπαράθεση της καταστροφής».
«Συνθέσαμε τις απόψεις μας» είπε, «για το καλό των Γρεβενών και οι αποφάσεις μας λαμβάνονταν πάντα μετά από διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς».

Ο υπ. Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γ. Δασταμάνης στάθηκε ιδιαίτερα στην λειτουργία των Δήμων: «Μια Δημοτική Αρχή πρέπει και επιβάλλεται να λειτουργεί συλλογικά, να συνεργάζεται, να συνθέτει και να δημιουργεί. Οι προσωπικές επιθέσεις, οι καταγγελίες, οι απειλές και οι εκβιασμοί δεν αρμόζουν στους αιρετούς. Οι εγωιστικές αντιπαραθέσεις των αιρετών οδηγούν τους δήμους  στην απομόνωση και στην απαξίωση από την ίδια την κοινωνία».

Ο κ. Δασταμάνης τόνισε πως «εμείς ερχόμαστε να ενώσουμε την κοινωνία , να δώσουμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία στους νέους.
Να συνεργαστούμε όλοι μαζί μέσα από μία ανεξάρτητη και ελπιδοφόρα Δημοτική Αρχή».
Τέλος ο κ. Γιώργος Δασταμάνης ζήτησε από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους να «αγωνιστούν με ευπρέπεια και μέσα στα πλαίσια του αυτοδιοικητικού πολιτισμού».

Γραφείο Τύπου
Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών
κ. Γεωργίου Δασταμάνη

To Top