Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ημερίδα για τις εμπορικές εκθέσεις

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 07/04/2014

Aγαπητοί συνάδελφοι,

Το Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης, ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και το Εκθεσιακό κέντρο Κοίλων Κοζάνης βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας κάνουν γνωστό πως συνδιοργανώσουν την Έκθεση <<ΕΟΡΔΑΙΑ 2014>> η οποία πλέον αποτελεί έναν θεσμό με ανοδική πορεία, για 6η συνεχόμενη χρονιά.
Στα πλαίσια της ακόμη καλύτερης οργάνωσης της 6ης Έκθεσης και σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία EXPO COM Σοφοκλής Μποτονάκης, διοργανώνουν ένα μοναδικό εκπαιδευτικό event,με θέμα: Ο ρόλος των εμπορικών εκθέσεων στην αύξηση των πωλήσεων.Τι προσδοκά ο πελάτης από εμάς και τι προσδοκούμε εμείς από αυτόν , με εισηγητή τον κορυφαίο συγγραφέα στον εκθεσιακό marketing dr.Ιωάννη Κριτσωτάκι, διδάκτορα των εμπορικών επιστημών και εμπειρογνώμονα του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου (ITC).
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό κέντρο των Κοίλων Κοζάνης την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 και ώρα 11:30 πμ και σκοπός της εκδήλωσης  είναι να παρουσιαστούν τα οφέλη της εμπορικής έκθεσης, που χαρακτηρίζεται ως ο αποτελεσματικότερος τρόπος επικοινωνίας στην αγορά με πολλαπλά κέρδη. Να προτείνει τρόπους μέσω των οποίων ο κάθε επιχειρηματίας, με το μικρότερο κόστος μπορεί να προβάλλει αποτελεσματικά τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το κύρος της επιχείρησής του.
Πέρα από τις συμβουλές του κ. Κριτσωτάκι για τις εκθέσεις, είναι σημαντικές και οι γνώσεις του για το εμπόριο και τα νέα δεδομένα που επιβάλλεται να ακολουθήσουμε, γι αυτό και σας καλούμε να παρακολουθήσετε την ημερίδα, ανεξάρτητα από την συμμετοχή ή όχι του καθενός σε εκθέσεις, ώστε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας από έναν ειδήμονα του εμπορίου.

Για πληροφορίες Κο Μποτονάκη Σοφοκλή κιν 6909909500
Κα Δουβετζίδου Ειρήνη τηλ.24610-45980

To Top