Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτική

Γιώργος Δακής: «Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον κλάδο της γούνας»

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν, το πρωί της Κυριακής, οι κάτοικοι της Γαλατινής και της Εράτυρας στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή.
Λίγο αργότερα, ο κ. Δακής μίλησε στο Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο Σιάτιστας, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής:
«Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο από τη Διεθνή Διαφάνεια, σε όλη την Ελλάδα ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι η Περιφέρεια της μηδενικής διαφθοράς. Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη τιμή που αποδίδει την πραγματικότητα, τον τρόπο που λειτουργήσαμε και λειτουργούμε και είναι τιμή για όλη την κοινωνία μας. Σημαίνει χειροπιαστά, ότι η δράση μας έχει ισότιμη εξυπηρέτηση του πολίτη, χωρίς διακρίσεις και με όρους συνειδήσεως.
Όλα αυτά τα χρόνια με μειωμένα ποσά μέχρι και 70%, μπορέσαμε και διαχειριστήκαμε με άριστο τρόπο αυτούς τους πόρους που είχαμε και πετύχαμε.
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι διαυγής. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε ούτε 1 ευρώ δάνειο, και δεν επιβαρύνουμε τα παιδιά μας. Δεν έχουμε ληξιπρόθεσμα, δεν έχουμε χρέη, δεν έχουμε οφειλές. Και υπάρχει ένα σημαντικό ταμειακό διαθέσιμο απόθεμα πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ, με το οποίο λειτουργούμε, και κάνουμε έργα και δράσεις προς όφελος της κοινωνίας και όλης της Περιφέρειάς μας».
Αναφερόμενος στον κλάδο της γούνας ο Γιώργος Δακής επεσήμανε: « Ο κύριος όγκος των επενδύσεων σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κατά 60% έχει να κάνει με τις χρηματοδοτήσεις του κλάδου της γούνας. Αυτό με πολύ καθαρό τρόπο θα συνεχίσουμε να το κάνουμε στηρίζοντας την ανάπτυξη και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.
Ζητούμε την στήριξή σας, την ψήφο σας, την εντολή σας, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και μετά από αυτό το πρώτο διάστημα που φέραμε σε βελούδινο πέρας τη μεγαλύτερη διοικητική αναδιάρθρωση του ελληνικού κράτους μετά το 1821.
Η πρότασή μας είναι καθαρή, με γνώση, με τοποθέτηση, με αποτελεσματικότητα, με διαφάνεια.
Με καθαρή ματιά και καθαρή καρδιά, εγώ και οι συνεργάτες μου, ζητούμε την ψήφο και τη στήριξή σας, και σας υποσχόμαστε, όπως κάναμε μέχρι σήμερα, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τον τόπο μας και την κοινωνία μας.
Τα μηνύματα που έχουμε από όλη τη Δυτική Μακεδονία είναι μηνύματα νίκης και μας δυναμώνουν στον αγώνα μας για ένα θετικό αποτέλεσμα».

To Top