Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Δήμος Κοζάνης: Σύσκεψη Διακομματικής Επιτροπής για την κατανομή των χώρων και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης αυτών

   Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015, το μεσημέρι, παρουσία του αναπληρωτή Δημάρχου Κοζάνης, Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Βαλαή, στο Δημαρχείο της πόλης, σύσκεψη της διακομματικής επιτροπής με θέμα :

   «Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους και άλλων λεπτομερειών».

   Στη σύσκεψη κλήθηκαν να παραβρεθούν εκπρόσωποι των κομμάτων και των συνδυασμών που συμμετέχουν στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, από τους οποίους συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των εξής κομμάτων:

   1.ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
   2.ΣΥΡΙΖΑ
   3.ΠΑΣΟΚ
   4.ΚΚΕ
   5.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
   6.ΛΑΟΣ
   7.ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
   8.ΚΚΕ (Μ-Λ)
   Ομόφωνα αποφασίστηκαν τα εξής:

   Τοποθέτηση ενός ταμπλό (έως 1,5μ. Χ 2μ. ) για κάθε κόμμα ή κάθε συνδυασμό στον κεντρικό πεζόδρομο, δίπλα στο καμπαναριό, καθώς και την τοποθέτηση ενός τραπεζιού έμπροσθεν του ταμπλό για τη διανομή έντυπου υλικού.
   Τοποθέτηση ενός ταμπλό (έως 1,5μ. Χ 2μ. ) για κάθε κόμμα ή κάθε συνδυασμό στις πλατείες Λασσάνη, Αλώνια , Σκ΄ρκα, Παύλου Μελά (Γιολδάση), Αριστοτέλους.
   Τοποθέτηση ενός ταμπλό για κάθε κόμμα ή συνδυασμό στις πλατείες των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων

   Το πρακτικό της διακομματικής επιτροπής, που υπογράφτηκε από τους εκπροσώπους των κομμάτων, που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση, είναι υποχρεωτικό για το Δημοτικό Συμβούλιο, που θα συγκληθεί αμέσως για την επικύρωσή του.

   SONY DSC SONY DSC SONY DSC

   To Top