Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ευχαριστήριο του «Συσσιτίου Απόρων Δημοτών»

Το «συσσίτιο απόρων δημοτών του Δήμου Κοζάνης», κατόπιν της μεγάλης κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε τις ημέρες των εορτών για την στήριξη του, θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους:

Μικρασιατικό Σύλλογο Π.Ε. Κοζάνης, για την προσφορά του Χριστουγεννιάτικου γεύματος.

Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-15 «Ι. Τράντας» Κοζάνης, για την προσφορά του Πρωτοχρονιάτικου γεύματος, της βασιλόπιτας, καθώς και δυο δώρων στους δυο τυχερούς του φλουριού.

Παράλληλα, ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να απευθυνθεί και στους φορείς, στις επιχειρήσεις, αλλά και στους ιδιώτες, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων. Συγκεκριμένα στους:

ΚΑΠΗ Λευκοπηγής,

ΚΑΠΗ Άνω Κώμης,

4ο Λύκειο Κοζάνης,

2ο Γυμνάσιο Κοζάνης,

Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»,

Μορφωτικό Σύλλογο Καισαρειάς,

Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης,

Σύλλογο Φίλοι της Παράδοσης,

Παιδικό Σταθμό «Λιλιπούπολη»,

Φούρνο Σιδέρη,

Φούρνο Κορκά,

Ζαχαροπλαστείο «ΑΜΟΡΙΝΟ»,

Κρεοπωλείο Μάκη Τσιαΐρη,

Φαρμακευτική Εταιρία «Βιανέξ»,

κ. Βλιαγκόφτη Ολυμπία και

κ. Σολακίδου Ελένη

Τέλος, ένα ακόμη ευχαριστώ πρέπει να εκφραστεί, για τη διοργάνωση των Βραδιών Αλληλεγγύης, στις οποίες συγκεντρώθηκε μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων, στους:

Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Αιανής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»,

Μορφωτικό Σύλλογο Άνω Κώμης,

Αθλητικό Σύλλογο «ΕΛΙΜΕΙΑ»,

9η Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ (για την παραχώρηση της αίθουσας Φίλιππος) και

για τη μουσική πλαισίωση των εκδηλώσεων τους μουσικούς Αργύρη Γκαγκασούλη και Κώστα Μπαλατσούκα, καθώς και το μουσικό σχήμα ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ που απαρτίζεται από τους: Τσιοτίκα Φώτη (κλαρίνο), Ώττα Βασίλη (τρομπέτα), Τσιοτίκα Δημήτρη (Κρουστά), Γκαγκαράτσο Γιάννη (Μπουζούκι), Καρακώστα Δημήτρη (φωνή), Καραμούζη Στέλιο (πλήκτρα).

Οι ανάγκες των δημοτών αυξάνουν και υφίστανται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και η προσπάθεια που καταβάλει το συσσιτίου απόρων δημοτών, αξίζει και πρέπει να στηριχθεί από όλους μας.

To Top