Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Η ¨ΕΝΟΤΗΤΑ¨ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Ομάδα δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, επισκέφτηκε χτές , Κυριακή, το Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα όπου φιλοξενείται για 10η συνεχή φορά η Ανθοκομική Έκθεση & Είδη Κήπου – Κατοικίας. Μιά Έκθεση που σηματοδοτεί την αρχή της Άνοιξης στην περιοχή μας, καθώς τα είδη που εκθέτονται είναι συναφή του εξωτερικού χώρου, όπως: Άνθη, Καλλωπιστικά, Αρωματικά & Οπωροκηπευτικά φυτά, Δενδρύλλια, Έπιπλα & Εργαλεία Κήπου, Τεντόπανα & Είδη Σκίασης, κ.α.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην επίσκεψή τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκθέτες , να συζητήσουν για τα προβλήματά τους και να θαυμάσουν τα πανέμορφα προϊόντα τους.
Κοινός τόπος σε όλες τις συζητήσεις με τους εκθέτες , τους επισκέπτες αλλά και τους υπεύθυνους του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας , ήταν η ανάγκη να στηριχθεί το Εκθεσιακό έτσι ώστε να συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη .
Η εξαιρετική θέση του πάνω στον κόμβο της Εγνατίας , οι μοναδικές άρτιες εγκαταστάσεις του και οι διαχρονικές ακάματες προσπάθειες των διοικήσεων του Εκθεσιακού και του ΕΒΕ αποτελούν αναπόσπαστο και ουσιαστικό μέρος των προσπαθειών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας. Προσπάθειας που η επιτυχία της είναι απολύτως απαραίτητη για την έξοδο της περιοχής από την κρίση.

To Top