Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Μην Κλείνεις Τα Μάτια

Η νέα εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης αναφορικά με τη βία κατά των γυναικών, από το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς είναι γεγονός. Πρόκειται για μια προσπάθεια αφύπνισης της τοπικής κοινωνίας. Μετά την τελευταία καμπάνια με τίτλο «Δεν σιωπώ στη βία» η οποία αναδείχθηκε ως η καλύτερη πρακτική μεταξύ των Συμβουλευτικών Κέντρων Γυναικών στην Ελλάδα, η νέα εκστρατεία έχει τίτλο «Μην κλείνεις τα μάτια» και ζητά από όλους μας να σταθούμε και να κοιτάξουμε τη βία κατάματα.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις πέντε κυρίες που συμμετείχαν ως μοντέλα, την Νικολέττα, τη Νάντια, τη Λία, την Ελπίδα και την Κατερίνα, αλλά και τους επαγγελματίες που συνεργάστηκαν μαζί μας εθελοντικά και απέδωσαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε την Make up Artist κα Κατερίνα Πισμήρη για το μακιγιάζ και τα ειδικά εφέ, τον κο Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο για τη βιντεοσκόπηση και το μοντάζ και την κα Μαρία Τσόλη του Studio Tsolis Photography για την φωτογράφηση των γυναικών.
Το βίντεο της νέας εκστρατείας μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=3njuGGUi-DI με τίτλο «Μην κλείνεις τα μάτια! Εκστρατεία ενάντια στη βία κατά των γυναικών- Καστοριά 2015»

 

To Top