Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτισμός

Παιχνιδοχώρι στο… Καρυοχώρι

   Ο Ποντιακός & Μικρασιατικός Σύλλογος Καρυοχωρίου «Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει την Κυριακή 22 Ιουνίου και ώρα 19:00, το ΠΑΙΧΝΙΔΟΧΩΡΙ, μια ξεχωριστή γιορτή για μικρούς αλλά και μεγάλους. Σε έναν ιδιαίτερο και όμορφο χώρο που με φαντασία, κέφι και μεράκι διαμορφώσαμε στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Καρυοχωρίου, σας περιμένουμε να ψυχαγωγηθείτε και να διασκεδάσετε μαζί μας. Για φέτος, λοιπόν, σας ετοιμάσαμε τα παρακάτω:

   1. Games

   Για τους μικρούς μας φίλους ετοιμάσαμε μια ενότητα από πολλά ομαδικά παιχνίδια όπως: τσουβαλοδρομίες, αυγοδρομίες, νερομαχίες, κλπ.

   2. Face painting

   Ζωγραφίζουμε τα πρόσωπα μας επιλέγοντας ανάμεσα από 15 διαφορετικά σχέδια!

   3. Μπαλονοκατασκευές

   Μοναδικές δημιουργίες από….μπαλόνια!

   4. Χορός

   Αγαπάμε την παράδοση και για αυτό πρώτοι θα σύρουμε το χορό.

   Afisa Paixnidoxori 2014

   5. Γωνιά για Μεγάλους

   Επειδή εσάς τους γονείς δεν σας παίζουμε… σκεφτήκαμε να διαμορφώσουμε έναν ξεχωριστό χώρο για να καθίσετε και να απολαύσετε τον καφέ και το γλυκό σας.

   6. Bazaar χειροποίητων κοσμημάτων

   Διαθέτουμε και ταλέντο, αν δεν το ξέρετε… και με φαντασία και δημιουργικότητα κατασκευάσαμε και εκθέτουμε χειροποίητα κοσμήματα. Α! Εμείς οι μικροί τα κατασκευάσαμε… και θα σας το δείξουμε επιτόπου!

   7. Γιατρός της πείνας

   Μετά από μια τόσο γεμάτη και δραστήρια μέρα λογικό είναι να πεινάσουμε…οπότε ετοιμάσαμε έναν μπουφέ από σπιτικές λιχουδιές!

   8. Summer Cinema

   Για να κλείσουμε τη βραδιά σκεφτήκαμε να δούμε όλοι μαζί μια ταινία στον videoprojector απολαμβάνοντας pop corn…

    

   To Top