Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτική

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Λάζαρου Μαλούτα

   Λάζαρος Μαλούτας: Εμείς έχουμε καθαρές και συγκροτημένες θέσεις και δεν φοβόμαστε να τις ανακοινώσουμε και να τις συζητήσουμε δημόσια. Δεν φερόμαστε σαν τον Πόντιο Πιλάτο. Είμαστε δίπλα στους πολίτες, σε κάθε κοινωνικό αγώνα, σε κάθε διεκδίκηση. Σε εμάς είναι άγνωστες οι λέξεις: δεν γνωρίζω, ίσως, δεν είμαι ο κατάλληλος, δεν είμαι ο αρμόδιος. Αναλάβαμε πρωτοβουλίες και ευθύνες, για όλα τα ζητήματα που αφορούσαν τον πολίτη και την κοινωνία. (…)

   Αυτή είναι η πρόκληση του μέλλοντος. Η ανάπτυξη όπως την ξέραμε τελείωσε. Η κρατικοδίαιτη ανάπτυξη, αν δεν έσβησε ήδη, θα σβήσει σύντομα. Στο νέο μοντέλο κυριαρχούν οι λέξεις: Ανταγωνιστικότητα, Εξωστρέφεια, Ποιότητα, Καινοτομία, Κοινωνική Συνοχή.

   Απαντάμε θετικά στις προκλήσεις της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου. Αντίπαλοι μας είναι μόνο τα προβλήματα. Σύμμαχοί μας είναι οι πολίτες. Όπλα μας είναι το σχέδιο, οι καθαρές στοχεύσεις, η απόδοση, η ικανότητα, η εμπειρία, οι νέοι άνθρωποι. Οι νέοι άνθρωποι που στελεχώνουν την νέα μας δημοτική ομάδα, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Που φέρνουν μαζί τους μια νέα ορμή, μια καινούργια δυναμική, που εμπλουτίζουν τον σχεδιασμό μας για το μέλλον του τόπου μας. Αγκαλιάζουμε όλους τους πολίτες. Χωρίς ξεπερασμένους διαχωρισμούς και διακρίσεις. Χωρίς στεγανά. Τα προβλήματα και η εποχή απαιτούν ισχυρά κινήματα. Κρατούμε την τύχη του τόπου στα χέρια μας. Πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί, συντονισμένα. Αξιοποιώντας ανθρώπους, τεχνολογίες και ιδέες , με σεβασμό στο περιβάλλον και την ισόρροπη ανάπτυξη, με κοινωνική ευαισθησία, εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία, με σκληρή δουλειά, συλλογικά, να προσπαθήσουμε να πολλαπλασιάσουμε τις ελπίδες των συμπολιτών μας για ένα καλύτερο αύριο, να προγραμματίσουμε και να περιγράψουμε το όραμα για την αυριανή εικόνα του Δήμου μας, της Περιφέρειάς μας, της πατρίδας μας.

   Σας καλώ όλες και όλους, να στηρίξετε την νέα μας προσπάθεια , τον νέο συνδυασμό μας, διότι εμείς έχουμε όραμα και σχέδιο για τον τόπο μας, αποδείξαμε ότι έχουμε την γνώση και την εμπειρία να μετουσιώνουμε το όραμα σε πράξη, μπορούμε να συνθέσουμε και να αξιοποιήσουμε την διαφορετικότητα στις ιδέες, εμείς μπορούμε και δρομολογούμε καινοτόμες και πρωτοπόρες δράσεις.

   Για ένα Δήμο: Ενεργειακό και εκπαιδευτικό κέντρο, Πολιτιστικό προορισμό, Κόμβο στα νοτιοδυτικά Βαλκάνια, Παραγωγικό, Ανθρώπινο».

   Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε στους πολίτες, το βράδυ της Δευτέρας 7 Απριλίου 2014, στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων που θα στελεχώσουν του συνδυασμό του, ο Δήμαρχος Κοζάνης και επικεφαλής του συνδυασμού “ΕΝΟΤΗΤΑ” για το Δήμο Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας.
   Ο κ. Μαλούτας έκανε απολογισμό των πεπραγμένων, ενώ περιέγραψε με σαφήνεια τις βασικές θέσεις του συνδυασμού του για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και δεσμεύτηκε πως θα εργαστεί αδιάκοπα για την υλοποίησή τους.

   Στη συνέχεια παρουσίασε το μεγαλύτερο μέρος των μελών που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ για το Δήμο Κοζάνης», το οποίο συγκροτείται από παλιά και έμπειρα στελέχη, καθώς και από νέους ανθρώπους με όρεξη για σκληρή δουλειά.

   Τα πρώτα ονόματα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο:

   1. Βαλταδώρου Αναστασία (Νατάσα)

   2. Γκαραβέλλας Σπύρος

   3. Γκίρνης Γιώργος

   4. Γκοβεδάρος Ιωάννης

   5. Γκουρτζιούμης Γρηγόρης

   6. Δημαράς Τρύφων

   7. Διάφα Βασιλική (Κική)

   8. Ελευθεριάδης Νεκτάριος

   9. Θεοδωρίδης Παναγιώτης

   10. Κακουλίδου Ειρήνη

   11. Κακουλίδου Φωτεινή

   12. Καραπάτσιος Ευάγγελος

   13. Κάτανας Γεώργιος

   14. Κατσέλας Στέργιος

   15. Κυριακίδης Κωνσταντίνος (Κώστας)

   16. Κυτίδης Κωνσταντίνος

   17. Μαδίκας Αντώνιος

   18. Μασμανίδης Κώστας

   19. Μαυροπουλίδης Βλαδίμηρος

   20. Μήχου Αθανασία

   21. Μόσχος Δημήτριος

   22. Μπιλιώνης Κώστας

   23. Μπουμπόναρη Νικολέτα

   24. Παπαγεωργίου Γιάννης

   25. Παπαδημητρίου Φωτεινή

   26. Πατιός Γιώργος

   27. Πατσώνας Γεώργιος

   28. Πεσλής Ζήσης

   29. Πετρίδου Νικολέτα

   30. Σαλτσογλίδης Νίκος

   31. Σαπανίδης Ονούφριος

   32. Σιδεράς Αναστάσιος

   33. Ταγάρας Γιώργος

   34. Ταρνανίδου Λένα

   35. Τέλλιος Γιώργος

   36. Τζέλλος Γιώργος

   37. Τουμπουλίδου Παρθένα (Νούλα)

   38. Τσανακτσίδης Στάθης

   39. Τσεπραηλίδης Γιώργος

   40. Φλώρος Μάρκος

   41. Χαραλαμπίδης Γιώργος

   42. Χατζηγιαννάκης Αργύρης

   43. Ψιάνος Παναγιώτης

   Παρουσίαση υποψηφίων Μαλούτας SONY DSC

   SONY DSC

   To Top