Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Σήμερα ο Διπλός Χορός στη Μηλιά Κοζάνης

   Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος – Μηλέας Κοζάνης «Προοδευτικός»

   Επειδή ο ρυθμός και η κίνηση είναι από τους πιο βασικούς κώδικες επικοινωνίας των ανθρώπων, εμείς σας θέλουμε κοντά μας, να ξανά επαναφέρουμε με τον πιο αυθεντικό και παραδοσιακό τρόπο, την ζεστασιά, το χαμόγελο, την ξενοιασιά και να πάμε κόντρα, έστω και για μια βραδιά, ενάντια στην καθημερινή εξόφληση κοινωνικών επιταγών και αναγκών.

   Όλα ομορφαίνουν και παίρνουν πραγματική αξία, όταν μοιράζονται , πόσο άλλο όταν «διπλασιάζονται»…!!!
   Μια μοναδική συνάντηση του «χτες» στο σήμερα, ένας πατροπαράδοτος τρόπος αποχαιρετισμού της «Πασχαλιάς», παρέα με τους κατοίκους της Μηλιάς.

   Σας περιμένουμε την 3η μέρα του Πάσχα, από τις 6:00 μ.μ. ως τις πρώτες πρωινές ώρες της επομένης, να διπλώσουμε τον χορό και να αποδείξουμε όλοι μαζί παρέα, πως δεν έχουν ακόμα όλα χαθεί, απ την μνήμη την μακρινή και το μήνυμα να επισφραγίζει την όλη προσπάθεια αυτή.

   Την Τρίτη 14 Απριλίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. ο αύλιος χώρος του Ιερού Ναού Κωνσταντίνου και Ελένης στη Μηλέα – Κοζάνης, θα πλημμυρίσει για άλλη μία φορά από πλήθος κόσμου, για να αποχαιρετήσει με τον μοναδικό για την περιοχή μας τρόπο την «Πασχαλιά».

   Υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής θα χαρούμε να σας καλώς ορίσουμε στο μικρό μας γραφικό χωριό και σας προσκαλούμε να δώσετε τον δικό σας ξεχωριστό παρόν.

   Διπλός χορός - Μηλιά Κοζάνης (1) Διπλός χορός - Μηλιά Κοζάνης (2) Διπλός χορός - Μηλιά Κοζάνης (3) Διπλός χορός - Μηλιά Κοζάνης
   Με τιμή
   Το Δ.Σ. του
   Συλλόγου

   To Top