Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Σημαντικός ο ρόλος του «Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης» τονίζει η ΓΣΕΒΕΕ

Συνάντηση με τους συμπαραστάτες του δημότη και της επιχείρησης στους Δήμους Αθηναίων, κ. Βασίλη Σωτηρόπουλο, και της Αγ. Παρασκευής, κ. Στρατή Γραμματίδη, είχε σήμερα στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας, κ. Γεώργιος Καββαθάς.
Ο κ. Καββαθάς τόνισε ότι το έργο του «Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης» είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς είναι ένας δίαυλος επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων μεταξύ των δήμων από τη μια μεριά και των επιχειρήσεων και των δημοτών από την άλλη. «Εξασφαλίζει, υπογράμμισε ο κ. Καββαθάς, την διαφάνεια και τη νομιμότητα και επιλύει προβλήματα με τρόπο αποτελεσματικό και χωρίς ιδιαίτερες γραφειοκρατικές διαδικασίες.»
«Είναι σημαντικό, πρόσθεσε ο κ. Καββαθάς, η εκλογή από τα δημοτικά συμβούλια των νέων συμπαραστατών του δημότη και της επιχείρησης να γίνει με όσο δυνατόν ευρύτερη συναίνεση χωρίς να γίνει αντικείμενο μικροκομματικής ή παραταξιακής αντιπαράθεσης. Η λειτουργία του «Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης» είναι προς όφελος των κατοίκων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων κάθε Δήμου και ως τέτοια πρέπει να εκτιμηθεί.»

 

To Top