Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης συνεδριάζει την Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20.00, στο «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» κτίριο του Δήμου Κοζάνης, Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.
Επιλογή συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης
Εισηγητής: κ. Ελευθέριος Ιωαννίδης, Δήμαρχος Κοζάνης
2.
Τροποποίηση της αριθμ. 11/2012 Α.Δ.Σ. «Παραχώρηση της χρήσης έκτασης εμβαδού 9.305,50 τ.μ. που βρίσκεται στην περιοχή «Παλιός Τσιαϊπούνης» στη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. για κατασκευή νέας Τοπικής Μονάδας Διαχείρισης Απορριμμάτων»
Εισηγητής: κ. Ελευθέριος Ιωαννίδης, Δήμαρχος Κοζάνης
3.
Ορισμός ενός πολιτικού υπευθύνου (αιρετού) και ενός συντονιστή προγράμματος (υπαλλήλου) για το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών πόλεων – Προαγωγής Υγείας, μέλος του οποίου είναι ο Δήμος Κοζάνης.
Εισηγητής: κ. Ελευθέριος Ιωαννίδης, Δήμαρχος Κοζάνης
4.
Επικαιροποίηση εκπροσώπων Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Π.Σ. με τίτλο «Προκαταρκτική μελέτη για την αναβάθμιση και επέκταση της εγκατάστασης τηλεθέρμανσης Κοζάνης με εναλλακτικές πηγές ενέργειας»
Εισηγητής: κ. Ελευθέριος Ιωαννίδης, Δήμαρχος Κοζάνης
5.
Έγκριση της αριθμ. 5/2015 Α.Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Κοζάνης «Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης» που αφορά «τροποποίηση Προϋπολογισμού έτους 2015 μετά από βεβαίωση χρηματικού υπολοίπου 2014»
Εισηγητής: κ. Δημόπουλος Παναγιώτης, Πρόεδρος Δ.Σ. Κοβενταρείου Βιβλιοθήκης
6.
Υποβολή αιτήματος προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για παραχώρηση της χρήσης έκτασης εμβ. 1.000,00 τ.μ., προκειμένου να κατασκευαστεί δεξαμενή νερού για τις ανάγκες υδροδότησης Τ.Κ. Πρωτοχωρίου, του Δήμου Κοζάνης.
Εισηγητής: κ. Αχιλλέας Δημητριάδης, Αντδήμαρχος Κοζάνης.
7.
Τροποποίηση της αριθμ. 1/2012 Α.Δ.Σ. για αύξηση του αριθμού πρόσληψης μαθητών ΟΑΕΔ ΕΠΑΣ Κοζάνης για πρακτική άσκηση στο Δήμο Κοζάνης.
Εισηγητής: κ. Κων/νος Δεσποτίδης, Αντδήμαρχος Κοζάνης
8.
Υποβολή αίτησης στο πρόγραμμα «Ευρώπη για τους πολίτες 2014-2020» Επιδότηση Αδελφοποιήσεων πόλεων, δικτύων πόλεων, έργων για την Ευρωπαϊκή μνήμη και των οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών».
Εισηγητής: κ. Αντώνης Κύρινας, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης
9.
Αιτήσεις – έγγραφα – ανακοινώσεις

To Top