Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτική

«Συνενώνω δυνάμεις για το κοινό καλό » – ΥΠΟΨΗΦΙΑ στην Περιφέρεια με τον Γιώργο Δακή

Η  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει μεγάλα προβλήματα, αλλά και τεράστιες προκλήσεις στην πενταετία που έρχεται. Μετά από μία πολύχρονη και πρωτόγνωρη οικονομική κρίση πρέπει να στήσει σε τοπικό επίπεδο την ανάκαμψη, την ελπίδα, την προοπτική. Ο τόπος μας υπέστη πολλά δεινά και δεν δικαιούμαστε να απέχουμε από τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας.
Πιστεύω ότι και σε προσωπικό επίπεδο η παθητική στάση και η αποχή δεν μου ταιριάζουν ,  καθώς τις απορρίπτω σαν στάση ζωής . Εξάλλου οι πραγματικοί αγωνιστές της ζωής και της πολιτικής πρέπει να υπερβαίνουν τις έστω και δικαιολογημένες προσωπικές πικρίες, όταν νοιώθουν ότι έχουν να δώσουν πολλά ακόμη στο κοινό καλό.
Ορμώμενη λοιπόν από τις παραπάνω ειλικρινείς προθέσεις , αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον Γιώργο Δακή στον κοινό αγώνα διεκδίκησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με στόχο πάντα την βελτίωση των συνθηκών ζωής των συμπολιτών μας.
Η συσσωρευμένη αυτοδιοικητική μου εμπειρία, η γνώση των τοπικών θεμάτων και της διοίκησης και η «φλόγα» για προσφορά πιστεύω ότι μπορούν να συμβάλλουν θετικά στην παραγωγή ενός καλύτερου αποτελέσματος για τον τόπο μας.

Ευχαριστώ θερμά
ΑΝΝΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Κοζάνης.
Αντιπρόεδρος ΠΕΔ
Συμβολαιογράφος

To Top