Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ»

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης ετοιμάζει μια χριστουγεννιάτικη παράσταση για μικρούς και μεγάλους, που μεταφέρεται και παίζεται στο δικό σας χώρο! Η περιοδεία μας ξεκινάει για τα σχολεία της Περιφέρειας, την Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014, ενώ οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος των γιορτών! Με πολύ χαρά λοιπόν σας παρουσιάζουμε το:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ!

Πρόκειται για μια ″ζεστή″ χριστουγεννιάτικη ιστορία μυστηρίου, με πολύ χιούμορ και φαντασία, με ηθοποιούς αλλά και μαριονέτες, που έχει σαν σκηνικό ένα υπέροχο – πολυμορφικό μαγικό τζάκι, που αλλάζει και ανατρέπει τα πάντα!

Μια ιστορία που μιλάει για μια παράξενη φιλία που αναπτύσσεται τις ημέρες των γιορτών! Μια ιστορία για τη διαφορετικότητα, τη δύναμη της αγάπης για τη νίκη του αδύνατου απέναντι στο κακό και την εξουσία.

Για μια ώρα τα παιδιά θα κάνουν ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας, θα γίνουν για λίγο ντετέκτιβ και θα λύσουν ένα μυστήριο με παράξενες φωνές, καλικάντζαρους, νεράιδες, ξωτικά των Χριστουγέννων, ντετέκτιβ, χιονισμένες πολιτείες, και φυσικά τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη! Ή μήπως όχι;…
Συντελεστές:

Παίζουν: Ολίνα Μανωλοπούλου, Κων/νος Κοζικόπουλος, Στέλιος Χλιαράς και κάποιες μαριονέτες…
Σκηνικά-κατασκευές: Γκάυ Στεφάνου
Κοστούμια: Βεστιάριο – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης
Χειρισμός ήχου: Γιάννης Μπαντιάνης
Σκηνοθεσία-ιδέα: Στέλιος Χλιαράς

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά 4-12 χρονών. Αν θέλετε να έρθουμε και στο δικό σας χώρο, επικοινωνήστε μαζί μας στο 24610 24062, εσωτ. 2. και στο 6948605826.
Δείτε το trailer της παράστασης στη σελίδα του Δη.Πε.Θε. στο fb https://www.facebook.com/video.php?v=532503963551505&pnref=story

 

To Top