Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

ΌΧΙ στην πώληση ΑΔΜΗΕ από τον Εμπορικό Σύλλογο Εορδαίας

O Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας-Εορδαίας δηλώνει την πλήρη και κατηγορηματική αντίθεσή του στην πώληση οποιουδήποτε μέρους της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, όπως αυτή του ΑΔΜΗΕ που επιχειρείται αυτές τις μέρες.

Πιστεύουμε πως ο κοινωφελής σκοπός της ΔΕΗ επιβάλλεται να συνεχίσει να υφίσταται υπό την αιγίδα του Δημοσίου, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο το φθηνότερο ρεύμα, τόσο για τις επιχειρήσεις, όσο και για όλους τους καταναλωτές.

Καλούμε τους Πολιτικούς της περιοχής, και κυρίως τους βουλευτές του Νομού να μην επιτρέψουν αυτή την εξαιρετικά δυσμενή εξέλιξη για την περιοχή μας, που βάζει σε περιπέτειες και τους εργαζόμενους αλλά και αυτή καθ’ αυτή την ίδια την Επιχείρηση και τον σκοπό λειτουργίας της, που –επαναλαμβάνουμε- επιβάλλεται να είναι κοινωφελής.

Δηλώνουμε πως θα είμαστε στο πλευρό, τόσο των εργαζομένων και των συνδικάτων τους, όσο και σε οποιαδήποτε κίνηση αντίδρασης γίνει, για να αποφευχθεί αυτή η εξαιρετικά δυσμενής εξέλιξη.

Επιτέλους οι Πολιτικοί μας, ας προφυλάξουν την περιοχή, και ας ορθώσουν, έστω και μία φορά, το ανάστημά τους, στην συνεχή κατρακύλα που έχει πάρει ολόκληρη η περιοχή της Δ. Μακεδονίας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος                       Χαρίλαος Τοσκίδης

To Top