Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ζώδια: Πανσέληνος σε Καρκίνο – Αιγόκερω

Η πρώτη πανσέληνος του έτους πραγματοποιείται στις 16 Ιανουαρίου και ώρα 6:52 π.μ..

Η πανσέληνος σε άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω έχει να κάνει πάντα με θέματα θεσμών, εξουσίες κάθε μορφής και παρασκηνιακή δραστηριότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος αυτή δίνει έμφαση στην οικογενειακή σας ζωή. Μπορεί να ζείτε μια κατάσταση ξέφρενων ρυθμών μέσα στο σπίτι. Προσπαθήστε να συμβαδίσετε με τις εξελίξεις αυτών των ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος αυτή φέρνει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα και συσφίγγει τις σχέσεις σας με γείτονες, συγγενείς ή φίλους. Ωστόσο, φέρνει και διλήμματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος αυτή μπορεί να φέρει εξελίξεις στα οικονομικά που θα μπορούσαν να είναι ελπιδοφόρες, αν το κλίμα είναι ώριμο. Προς το παρόν, καλό είναι να αποφύγετε μεγάλες αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος αυτή αγγίζει βαθύτερες χορδές της ψυχοσύνθεσής σας, σας κάνει υπερευαίσθητους και τονίζει την ανάγκη σας για συντροφικότητα.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος αυτή μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κάτι που εξελισσόταν παρασκηνιακά ή κρυφά, ενώ σας ενθαρρύνει και σε παρασκηνιακές συζητήσεις ή ενέργειες. Καλό θα ήταν να κάνετε έναν απολογισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει έντονα τις σχέσεις και δίνει ώθηση στην κοινωνική ζωή. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα κάνετε νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος αυτή σάς καλεί να μοιράσετε τον χρόνο σας ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προκύψουν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος αυτή σάς κάνει ονειροπόλους, έντονα συναισθηματικούς και ερωτικούς. Πολλοί θα αναζητήσετε τη συντροφιά ανθρώπων που σας καταλαβαίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος αυτή μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια λάθη και παραλείψεις σε οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους (εφορία, δάνεια, ασφάλειες, χρήματα συντρόφου). Προσοχή στις σχέσεις με φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος αυτή τονίζει την ανάγκη για συντροφικότητα. Πολλοί θα αναζητήσετε τη συντροφιά ενός προσώπου που σας καταλαβαίνει. Επίσης, μην πάρετε καμία απόφαση για την ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος αυτή μπορεί να φέρει εξελίξεις στο εργασιακό στερέωμα. Όμως, χρειάζεται προσοχή, καθώς συμπίπτει με μια περίοδο έντασης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος αυτή δίνει έμφαση στις δημιουργικές σας δυνάμεις και μπορεί να ευνοήσει τη δημιουργία μιας ρομαντικής σχέσης. Παρ’ όλα αυτά, επειδή συμπίπτει με μια δύσκολη περίοδο, καλό είναι να μην επενδύσετε πολλά στον έρωτα.

To Top