Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Αυτή η εβδομάδα αρχίζει με την όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα. Είναι άκρως ευνοϊκή και δείχνει αναζωπύρωση σχέσεων, βαθιά συναισθήματα, αλλά και πρόοδο στα οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να γοητεύσετε στο εργασιακό σας περιβάλλον και να εντυπωσιάσετε με τις ικανότητές σας. Επίσης, το πλανητικό σκηνικό σάς καλεί να δείτε την προσωπική σας ζωή με άλλο μάτι. Μια σημαντική επιτυχία θα μπορούσε να προκύψει αυτές τις μέρες. Πολλοί μπορεί να αποφασίσετε έναν γάμο. Βασιστείτε στη διαίσθησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί μία από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για εσάς. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να αποφασίσετε τη σταθεροποίηση μιας σχέσης, ακόμα κι ένα γάμο. Η φαντασία σας είναι έντονη και ασχολείστε με έντονες πνευματικές δραστηριότητες. Γενικότερα, η καθημερινότητά σας κυλά ευχάριστα, με πολλές επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτές οι μέρες κυλούν ευχάριστα για την οικογενειακή ζωή και τις οικογενειακές σχέσεις. Μπορεί να δεχτείτε στο χώρο σας ένα αγαπημένο πρόσωπο, μπορεί και να οργανώσετε μια γιορτή. Το πλανητικό σκηνικό ανεβάζει τη λάμψη σας και σας κάνει να μη φοβάστε να δοκιμάσετε οτιδήποτε καινούργιο. Τέλος, ίσως έρθουν χρήματα από εκεί που δεν το περιμένετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας φαίνεται να βελτιώνει τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας. Συγκεντρώνετε εύκολα όλα τα βλέμματα πάνω σας και είναι πολύ πιθανό να λάβετε στήριξη από συγγενείς, φίλους ή γείτονες. Εάν είστε δεσμευμένοι, το τέλος της εβδομάδας είναι καλή περίοδος για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα ευνοούνται τα οικονομικά σας. Κυριαρχεί η φαντασία και μπορεί να κάνετε αγορές για να ευχαριστήσετε ή να εντυπωσιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το τέλος της εβδομάδας ενδείκνυται για υποσχέσεις και νέα ξεκινήματα σε πολλούς τομείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα το συναίσθημα καλά κρατεί και, αν και μερικές φορές γίνεστε επικριτικοί ή σχολαστικοί απέναντι στο σύντροφό σας, μπορείτε να οδηγηθείτε σε αποφάσεις ζωής. Επιδιώξτε να δείτε φίλους, να βγείτε και να ανταποκριθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ίσως πέσουν στην αντίληψή σας σημαντικές πληροφορίες.

ΖΥΓΟΣ
Με το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να νιώσετε εσωστρεφείς και διστακτικοί σε συναισθηματικό επίπεδο, όμως αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει μέσα στον επόμενο μήνα. Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας και μέσα στο Σαββατοκύριακο επιδιώξτε να ξεδιπλώσετε τη δημιουργική σας διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα σάς περιμένουν ευχάριστες συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα, αλλά και σημαντική στήριξη από αυτά. Δεν αποκλείεται να σας βοηθήσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Επίσης, αυτές τις μέρες έχετε έντονη την αίσθηση καθήκοντος κι έτσι ολοκληρώνετε κάποια επαγγελματικά σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Tο πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας σάς βοηθά να μαζέψετε τους καρπούς των προσπαθειών που καταβάλλατε το προηγούμενο διάστημα και σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στο επαγγελματικό περιβάλλον. Πολλοί θα ασχοληθείτε με τα σπορ ή θα αναλάβετε δύσκολα εγχειρήματα. Προσοχή στα λάθη και τις παραλείψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η συναισθηματική σας ζωή κυλά ομαλά αυτές τις μέρες. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα μπορούσε να σας ανανεώσει ή να σας φέρει σε επαφή με ένα γοητευτικό πρόσωπο, καθώς τραβάτε εύκολα τα βλέμματα αυτό το διάστημα. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και κάποια μικροατυχήματα. Τέλος, δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα από το πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα νιώθετε πιο ευέλικτοι και πιο δραστήριοι. Αναζητάτε την αλήθεια σε κάποια θέματα, αν και τα συναισθήματα είναι πιο ισχυρά από τη λογική αυτή την περίοδο. Επίσης, δεν αποκλείεται να λάβετε ένα δώρο, μια προσφορά ή να επωφεληθείτε από μία βελτίωση στα οικονομικά του συντρόφου σας, με τον οποίο πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ
Το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας σάς φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας, ενισχύοντας αυτή την ανάγκη σας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πάρετε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Μπορείτε εύκολα να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Επίσης, μην αδιαφορήσετε για κάποια θέματα υγείας αυτές τις μέρες.

To Top