Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Καλλιέργειες που επλήγησαν από τις έντονες βροχοπτώσεις επισκέφτηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σ. Αδαμόπουλος

   Επίσκεψη σε μηλοκαλλιέργειες και φασολοκαλλιέργειας που επλήγησαν από την έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση του τελευταίου 48ωρου πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 03 Σεπτέμβρη ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, συνοδευόμενος από Περιφερειακούς του Συμβούλους .

   Τον Αντιπεριφερειάρχη υποδέχτηκαν στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Πολυκάρπης ο εκπρόσωπος των αγροτών Καστοριάς Γιώργος Μόσχος καθώς και αγρότες της περιοχής παραθέτοντας την ανησυχία τους για την απώλεια τους εισοδήματός τους.

   Ο κ. Αδαμόπουλος από τη μεριά του εξέφρασε την απόλυτη συμπαράστασή του για τις καταστροφές που έχουν συμβεί και σε μερικές περιπτώσεις είναι αρκετά εκτεταμένες αφού έχει επέλθει εκρίζωση των δενδρυλλίων και της υποστύλωσης τους από το έδαφος. «Ορισμένοι παραγωγοί έπαθαν ολική καταστροφή. Τα δέντρα είναι αναντικατάστατα. Από τη μεριά μας θα ασκήσουμε πίεση, όσο μπορούμε, και θα αιτηθούμε την αποζημίωση και των δέντρων, κάτι το οποίο ίσως δεν έχει ξανασυμβεί», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης, ενώ αναμένεται το πόρισμα από τον ΕΛΓΑ.

   Ζημιές έχουν σημειωθεί επίσης στις περιοχές της Κορησού, της Φωτεινής και της Λιθιάς.

   SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

   To Top