Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαίρεσης των γεφυρών του ΟΣΕ!

   Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, οι εργασίες αποξήλωσης των ραγών στις γέφυρες του ΟΣΕ, προκειμένου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει και η καθαίρεσή τους. Στο σημείο βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και ο Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος.

   Στη δήλωσή του ο κ. Καρυπίδης τόνισε τα εξής:
   Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και αποδεικνύεται ότι όταν η κοινωνία είναι σε ευθεία συνεννόηση με τους εκπροσώπους της, μπορούμε να αλλάξουμε νοοτροπίες που μας ταλαιπώρησαν και κυριολεκτικά σκότωσαν τα παιδιά μας και να προχωρήσουμε με ασφάλεια στο μέλλον. Θέλω να συγχαρώ τον υφυπουργό Μεταφορών για το ότι έσκυψε από την πρώτη στιγμή στο πρόβλημα και συνεργαστήκαμε άμεσα, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα, μέσα από αντίξοες συνθήκες, ξεπερνώντας τα εμπόδια με ομοθυμία και φέρνοντας σε συμφωνία ακόμα και τις φωνές που αρχικά δεν ήταν μαζί μας. Τη σημερινή μέρα να την κρατήσουμε κι έτσι να προχωρήσουμε στο αύριο”.

   Καθαίρεση γεφυρών ΟΣΕ (1) Καθαίρεση γεφυρών ΟΣΕ (2) Καθαίρεση γεφυρών ΟΣΕ (3) Καθαίρεση γεφυρών ΟΣΕ (4) Καθαίρεση γεφυρών ΟΣΕ (5) Καθαίρεση γεφυρών ΟΣΕ (6) Καθαίρεση γεφυρών ΟΣΕ (7) Καθαίρεση γεφυρών ΟΣΕ (8) Καθαίρεση γεφυρών ΟΣΕ (9) Καθαίρεση γεφυρών ΟΣΕΠε

   To Top