ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
“Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ”
ΤΗΛ. 2461040520 FAX. 2461040160
Ν. ΧΑΛΚΙΑ 7 – ΚΟΖΑΝΗ
Τ.Κ. 50100
Το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με έδρα την πόλη της όμορφης ΚΟΖΑΝΗΣ, είχε την τιμή και χαρά να φιλοξενήσει το τριήμερο 13 ΔΕΚ 2013 έως 15 ΔΕΚ 2013 τα Σωματεία της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, όπως ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΣΕΡΡΕΣ και άλλες πόλεις της Ελλάδος με οικοδεσπότη το Σωματείο της ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, για την πραγματοποίηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της.
Αποφασίστηκε να γίνει στην όμορφη πόλη μας προκειμένου να τονωθεί και η περιφέρεια, να ενημερωθεί και να ακουσθεί η Διαμεσολάβηση της Βόρειας Ελλάδος.
Έγινε ο απολογισμός των πεπραγμένων της πλούσιας σε γεγονότα από τον πρόεδρο της ΠΟΑΔ κο. ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. Ακούστηκαν πολλές απόψεις και απορίες από όλους τους Διαμεσολαβούντες για τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικά σήμερα η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση στην Ελλάδα την κρίσιμη αυτή περίοδο που περνάει η χώρα μας.
Κατόπιν έγινε ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία της ΠΟΑΔ κο ΚΑΡΑΠΟΝΑΡΛΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ και ομόφωνα απαλλάχτηκε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της τριετίας 2010-2013.
Ακολούθησαν αρχαιρεσίες ενώπιον του Δικαστικού αντιπροσώπου Πρωτοδικείου Κοζάνης, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της τριετίας 2013 έως 2016. Εκλέχτηκαν τα εννέα (9) μέλη του Δ.Σ. στο οποίο επανεξελέγη για (4η) τριετία ο πρόεδρος του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΟΝΑΡΛΙΔΗΣ αναλαμβάνοντας πάλι τα καθήκοντα του Ταμία της ΠΟΑΔ.
Όλους τους Ασφαλιστές των πόλεων της Ελλάδος τους ξενάγησαν τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας την όμορφη ΚΟΖΑΝΗ και έμειναν έκθαμβοι με το πανέμορφο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης μας, την εκκλησία του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου κλπ. και γέμισαν πολλές σακούλες με παραδοσιακά προϊόντα της ΚΟΖΑΝΗΣ καί αναχώρησαν κατενθουσιασμένοι στις πόλεις τους.
Το Δ.Σ. οφείλει να ευχαριστήσει τον κ. Αντιπεριφερειάρχη ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ.Σόκουτη Ιωάννη για την παραχώρηση της αίθουσας του τέως Νομαρχιακού Συμβουλίου και τις Ασφαλιστικές Εταιρίες ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΗ που ήταν χορηγοί της ανωτέρω εκδήλωσης.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΟΝΑΡΛΙΔΗΣ ΒΑΪΑ ΛΙΟΥΛΙΑ