Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Το Δ.Σ. του Σωματ. Ασφαλιστικών Διαμεσολαβ. Δυτ. Μακ σχετικά με την εταιρεία General Commodities Trade

Το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σας ενημερώνουμε για ακόμη μια φορά, μετά την σύλληψη 20 στελεχών της εταιρίας General Commodities Trade, η οποία συστάθηκε στην Αθήνα πριν από ένα χρόνο περίπου και εξέδιδε φ θ η ν ά ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων, χρησιμοποιώντας όνομα βουλγάρικης εταιρίας, χωρίς την έγκρισή της.

Πολλές φορές τονίσαμε να προσέχει ο καταναλωτής που ασφαλίζεται καί σε ποιον ασφαλίζεται. Η ανησυχία η δική μας δεν είναι μόνο στο αν η εταιρία (όπως η ανωτέρω) ή οποιαδήποτε άλλη ΔΕΝ ΠΛΗΡΕΙ τις προϋποθέσεις και της αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας και ο ασφαλισμένος είναι υποχρεωμένος να ξανακάνει άλλο συμβόλαιο σε άλλη εταιρία πληρώνοντας διπλά ασφάλιστρα. Αυτό που εμάς ανησυχεί είναι και η κ ά λ υ ψ η, δηλαδή αν συμβεί κάτι σε οποιονδήποτε και είναι ακάλυπτος, ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες; Προλαβαίνουμε και σας ενημερώνουμε ότι αυτός που θα πληρώσει “τη νύφη” είναι ο καταναλωτής.

Ο κλάδος μας παρότι έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, όπως όλες οι επαγγελματικές τάξεις, συνεχίζει να μάχεται για την κατοχύρωση των επαγγελματικών των δικαιωμάτων. Μας απασχολούν τα προβλήματα των συμπολιτών μας και προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις οικονομικής και α ξ ι ό π ι σ τ η ς ασφάλισης.

Το Σωματείο των Διαμεσολαβούντων και όλοι οι συνάδελφοι της Δυτικής Μακεδονίας, τασσόμαστε υπέρ της πλήρους νομιμότητας και ζητούμε από την εποπτεύουσα Αρχή, να ενταθούν οι έ λ ε γ χ ο ι, ούτως ώστε να μην υπάρξει ανάλογο φαινόμενο παράνομης δραστηριότητας στο μέλλον.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας σε όλους τους καταναλωτές (ασφαλισμένους) που έπεσαν θύματα εξαπάτησης, ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό του σε τέτοιες εταιρίες τίς οποίες επέλεξαν με μοναδικό κριτήριο το χαμηλό ασφάλιστρο.

Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας ότι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχουν συνάψει σε όλες τις εταιρίες (πλην της General Commodities Trade) είναι απολύτως νόμιμα.

Οι διαφορές που έχουν η μια με την άλλη είναι το σέρβις, η εξυπηρέτηση, η ενημέρωση και ο επαγγελματισμός του κάθε συναδέλφου. Κ α λ ο ύ μ ε το καταναλωτικό κοινό να δείξει ΠΙΣΤΗ στο θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης και εμπιστοσύνη στον επαγγελματία ασφαλιστή καί ποτέ νά μήν κάνει ε π ι λ ο γ η μέ μοναδικό κριτήριο τό << φ θ η ν ό α σ φ ά λ ι σ τ ρ ο >>.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου είμαστε στη διάθεση των καταναλωτών για επίλυση τυχών προβλημάτων και αποριών.

 

ΜΕ ΤΙΜΉ

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                         Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΚΑΡΑΠΟΝΑΡΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                                                                ΛΙΟΥΛΙΑ ΒΑΪΑ

 

 

 

To Top