Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύλλογος Κομμωτών – Κουρέων Κοζάνης

   Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Κομμωτών – Κουρέων Κοζάνης σε γνωστό καφέ – μπαρ της πόλης. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση με πλήθος κόσμου αλλά και μεγάλη συμμετοχή από τα ίδια τα μέλη του Συλλόγου.

   Καλεσμένοι ήταν ο κος Τσώνης Δημήτρης και η ομάδα του από την V&D Professional οι οποίοι, μετά την κοπή της πίτας, έδειξαν νέα κουρέματα αλλά και νέα χτενίσματα για τον φετινό χειμώνα.

   Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Πέτρος Πέμας, ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου Καλή χρονιά και ευτυχές το 2014 ενώ ο Δημήτρης Τσώνης ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Συλλόγου για την πρόσκληση.

   Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι κ.κ. Κυριακίδης Κώστας – Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δήμου Κοζάνης και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Ζαρκάδας Νίκος – Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Κοζάνης, Πασχαλίδης Κώστας – Ταμίας της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Κοζάνης & Παφύλης Δημήτρης – Γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Κοζάνης και εκλεγμένο μέλος του Επιμελητηρίου Κοζάνης.

   Κοπή πίτας κομμωτών Κοζάνης (31) Κοπή πίτας κομμωτών Κοζάνης (2) Κοπή πίτας κομμωτών Κοζάνης (3) Κοπή πίτας κομμωτών Κοζάνης (17) Κοπή πίτας κομμωτών Κοζάνης (19) Κοπή πίτας κομμωτών Κοζάνης (20) Κοπή πίτας κομμωτών Κοζάνης (22) Κοπή πίτας κομμωτών Κοζάνης (29) Κοπή πίτας κομμωτών Κοζάνης (30)

   To Top