Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ανοιχτή επιστολή τ. Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Εορδαίας

Μετά τις πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν για τα νέα όργανα του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, οφείλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου, τόσο για την ενισχυμένη συμμετοχή των συναδέλφων, όσο και για την ανανέωση με νέα πρόσωπα που εισέρχονται στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, όπως άλλωστε επιδιώξαμε από την αρχή, καλώντας τους συναδέλφους να στηρίξουν τις νέες υποψηφιότητες.

Ο συνδυασμός παλιών και νέων θα δώσει την ευκαιρία στο Σύλλογο να εξελιχθεί ομαλά η συνέχεια και η διαδοχή του, όπως εξ’ αρχής επιθυμούσαμε, και θα εμπλουτίσει τον Σύλλογο με νέες ιδέες και δυναμική, και αυτό είναι το ζητούμενο με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα των συναδέλφων.

Από την μεριά μου είμαι αποφασισμένος να μετέχω σαν απλό μέλλος του ΔΣ. προσφέροντας την γνώμη και τις εμπειρίες μου σε ότι μου ζητηθεί.

Οι υποχρεώσεις μου, τόσο στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, και κυρίως σαν εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος δεν μου επιτρέπουν πλέον να συμμετέχω τόσο ενεργά όσο θα ήθελα.

Εύχομαι σε νέους και παλαιότερους εκλεγμένους καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο τους προς όφελος των συναδέλφων και της περιοχής.

 

 

To Top