Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

1η Κλαδική Έκθεση + Συνέδριο Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών και Προϊόντων Αυτών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

1η Κλαδική Έκθεση + Συνέδριο Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών και Προϊόντων Αυτών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Κοζάνη – 19, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018

Ο Πλούτος της Ελληνικής Βιοποικιλότητας ως Παράγοντας Ανάπτυξης της Χώρας!

Ώρες Λειτουργίας: 09:00 έως 21:00
Εγκαίνια: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου – 16:00
Εισιτήρια Εισόδου: 2€ ανά άτομο την ημέρα

Σκοπός:

Α. Να καθιερωθεί ως η καλύτερη κλαδική Έκθεση + Συνέδριο Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών (χάριν συντομίας ΑΦΦ) και Προϊόντων Αυτών στην Ελλάδα και από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

Β. Να καταστεί ο Ν. Κοζάνης επίκεντρο των εξελίξεων, επιστημονικών και οικονομικών γύρω από τα ΑΦΦ στην Ελλάδα και σημείο αναφοράς στην Ευρώπη και παγκόσμια.

Η Έκθεση και το Συνέδριο δίνουν τη δυνατότητα:

Α. Σε επαγγελματίες παραγωγούς ΑΦΦ και παραγωγικές επιχειρήσεις, να παρουσιάσουν με τον καλύτερο τρόπο τα επώνυμα, πιστοποιημένα, σε επάρκεια ποιοτικά προϊόντα τους με ταυτότητα και προέλευση, οι οποίοι θα απευθύνονται σε εμπόρους και εμπορικές και παραγωγικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Β. Σε επιστήμονες και ερευνητές και ανθρώπους της παραγωγής και της αγοράς που ασχολούνται με τους τομείς της παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας των ΑΦΦ να παρουσιάσουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους παραγωγούς, τους ανθρώπους της αγοράς και το ευρύ κοινό.

  Δείτε το Αναλυτικό Πρόγραμμα            Conference Program  

  Πληροφορίες για τους Εκθέτες             Invitation for Exhibitors  


Χώρος Διεξαγωγής:

Κοζάνη – Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

 

To Top