Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Χειμερινές εκπτώσεις 2015 από τον Εμπορικό Σύλλογο Εορδαίας

Ξεκινούν την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν ως τις 28 Φεβρουαρίου 2015.

Τα εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαΐδας είναι πανέτοιμα να υποδεχτούν το καταναλωτικό κοινό που καλούμε, όπως και την περίοδο των Χριστουγέννων, να προτιμήσουν την τοπική αγορά της πόλης για τις αγορές τους.

Υπάρχει μεγάλη ποσότητα και ποιότητα προϊόντων σε εξαιρετικές τιμές και αυτό θα το διαπιστώσουν οι καταναλωτές βγαίνοντας στους εμπορικούς δρόμους της πόλης. Οι εκπτώσεις θα είναι μεγάλες διότι όλοι οι έμποροι αντιμετωπίζοντας τις σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε, θέλουν να ρευστοποιήσουν τα εμπορεύματα τους προκείμενου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφόμενη τιμή της παλαιάς και νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας εύχεται στο λιανεμπόριο καλές δουλείες και προτρέπει τους καταναλωτές να «ξεχάσουν» όσο αυτό είναι εφικτό τις εκλογές και να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες που υπάρχουν, κάνοντας φθηνές και «έξυπνες» αγορές.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                Η Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Ηλιόπουλος                  Χριστίνα Μπανιά

To Top