Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

27 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης

27 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι «έπιασαν» δουλειά στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης, οι οποίοι προσελήφθησαν από τους προσωρινούς πίνακες (αναμένεται η οριστικοποίηση) της προκήρυξη 3Κ/2018, μέσω διαδικασίας του ΑΣΕΠ . Η πρόσληψη των υπαλλήλων έγινε μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Κοζάνης με στόχο να θωρακιστεί ακόμη περισσότερο η υπηρεσία Καθαριότητας και να καλυφθούν τα κενά που υπήρχαν σε μόνιμο προσωπικό.

«Σήμερα Παρασκευή ολοκληρώνεται ο κύκλος εκπαίδευσης των νέων μας υπαλλήλων, που περιλάμβανε ενημέρωση για θέματα ασφάλειας και υγιεινής, εκπαίδευση με τον εξοπλισμό της Υπηρεσίας και πρακτική παρακολούθηση όλων των διαδικασιών. Από Δευτέρα οι νέοι υπάλληλοι αναλαμβάνουν πλήρως καθήκοντα και θέλω να τους ευχηθώ καλή δύναμη και να συνεχίσουν το εξαιρετικό έργο που παρέχει η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Γρηγοριάδης.

Ο κ. Γρηγοριάδης πρόσθεσε πως «πρόθεση και στόχος μας είναι η διασφάλιση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, δημόσιου χαρακτήρα στην καθαριότητα. Τόσο οι προσλήψεις, για τις οποίες με επιμονή εργαστήκαμε αλλά και η προμήθεια σύγχρονων απορριμματοφόρων που πολύ σύντομα θα παραληφθούν, συντελούν στην κατεύθυνση αυτή και για αυτό είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

To Top