Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Λήξη 31ης Έμπορο – Βιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας

Συνεπής στο ετήσιο ραντεβού της με τους επαγγελματίες, διεξήχθη η ετήσια 31η «Έμπορο – Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», από 16 έως 21 Σεπτεμβρίου 2015, στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης.
Στη Έκθεση φιλοξενήθηκαν 130 εκθέτες από πολλούς κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας και από διάφορες περιοχές της Ελλάδας: Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά, Θεσσαλονίκη, Λάρισα. Αξιοσημείωτες ήταν όλες οι συμμετοχές των εκθετών, μεταξύ των οποίων πρέπει να αναφέρουμε το περίπτερο του Δήμου Χίου καθώς και της Ελληνικής Βιομηχανίας Αμυντικών Συστημάτων, που τίμησαν και αυτοί με την παρουσία τους το Θεσμό.
Η Έκθεση , στα πλαίσια της Κοινωνικής Ευθύνης της, φιλοξένησε Φορείς και κοινωνικές οργανώσεις, ώστε να προβληθεί και να ενισχυθεί το Έργο τους: την Τροχαία Κοζάνης – η οποία πραγματοποίησε την καθιερωμένη πια, κλήρωση ποδηλάτων σε μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σχετικό με την οδική ασφάλεια & συμπεριφορά, την Οργάνωση του «το Χαμόγελο του Παιδιού», το ΚΕΠ-ΜΕΑ, τον Ερυθρό σταυρό – Παράρτημα Κοζάνης, το Σύλλογο εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης και τις Εθελοντικές Ομάδες Διάσωσης Κοζάνης και Πτολεμαΐδας.
Πλούσιο ήταν και το Πολιτιστικό Πρόγραμμα της Έκθεσης το οποίο περιλάμβανε:
Τη συναυλία με τους Βαρδή & Λιανό, μουσική βραδιά με τον Απόστολο Ντελμπιτζή, Γευσιγνωσία Φλώρινας με τον Κοπατσκά Κωνσταντίνο, Γαστρονομικός προορισμός με παραδοσιακά μαγειρέματα και με τον ΣΕΦ της πόλης μας Κώστα Κολιό, 00 Παρουσίαση χορού TANGO και Νυφικών Χτενισμάτων από το “STUDIO BEAUTY” και οίκο Νυφικών «Βασίλειο». Παραδοσιακό χρώμα έδωσαν και οι ομάδες παραδοσιακών χωρών των Συλλόγων: Κοίλων, «7 Πλατάνια», της ΖΕΠ και των Κουβουκλιωτών.

Οι Διοικήσεις των Διοργανωτών Φορέων, Επιμελητηρίου και Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, ευχαριστούν θερμά τους Εκθέτες για την ποιοτική τους παρουσία, τους Χορηγούς, που βοήθησαν σημαντικά με τις χορηγίες τους, Μ.Μ.Ε. γενικότερα, για την έγκαιρη και έγκυρη δημοσίευση των σχετικών γεγονότων και δράσεων, όλους όσους συνεργάστηκαν για την υλοποίηση της διοργάνωσης αλλά και το πλήθος των επισκεπτών, που τίμησαν και ενίσχυσαν για μια ακόμα φορά το θεσμό.

To Top