Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στη Σιάτιστα Κοζάνης

Στη Σιάτιστα Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί φέτος το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, το οποίο διοργανώνεται από το Παράρτημα Κοζάνης της ΕΟΔ, από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου 2017.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση όλων των τελευταίων εξελίξεων στις Πρώτες Βοήθειες, αλλά και η διεξαγωγή ασκήσεων και εκπαιδεύσεων με την ενεργή συμμετοχή των μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης από όλη την Ελλάδα, με στόχο την συνεχή βελτίωση του γνωστικού επιπέδου των εθελοντών.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» και στο «Τραμπάντζειο» Γυμνάσιο, ενώ οι εγγραφές γίνονται και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Συνεδρίου, http://3dfirstaidconference.hrtkozanis.gr/index.php μέχρι 1.6.2018, είτε στο χώρο του Συνεδρίου.

Στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης δραστηριοποιούνται εκπαιδευμένα μέλη, τα οποία συμμετέχουν τόσο σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, προσφέροντας βοήθεια σε όσους αντιμετωπίζουν κίνδυνο για τη ζωή τους, όσο και σε εκπαιδεύσεις και δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης των πολιτών. Επίσης, η ΕΟΔ και οι εκπαιδευτές της είναι πιστοποιημένοι από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, τον επίσημο ευρωπαϊκό φορέα για τις Πρώτες Βοήθειες, και είναι σε θέση να παρέχει πιστοποιημένη εκπαίδευση Α’ Βοηθειών.

To Top