Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Αθλητισμός

Αδελφοί Χατσίδη: Τα πιτσιρίκια που αψηφούν τα χιλιόμετρα!

Γονείς, παππούδες, φίλοι, όποιος προθυμοποιείται… αρκεί να είναι μέλη του ΠΑΟΚ, να μαθαίνουν ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ. Κι ας… καταπίνουν χιλιόμετρα τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ είναι και αυτή τη σεζόν αρκετά τα παιδιά που αψηφούν την κούραση ή τα δύσκολα ωράρια και έρχονται από μακρυά για να συμμετέχουν στις προπονήσεις και τους αγώνες της εβδομάδας.

Στην Κ14 ο Κουτσίδης έρχεται από τη Δράμα και ο Συμεωνίδης από το Κιλκίς. Στην Κ13 είναι πολλοί… οι Παπαευαγγέλου και Γκούμας από την Κατερίνη, ο Δεληγιαννίδης από την Καβάλα, ο Γανόπουλος από την Βέροια, ο Ιγνατίου από την Βέροια και ο Καμπούρης από την Αλεξάνδρεια.

Στην Κ12 ταξίδι από την Κατερίνη κάνει ο Παλαιολόγου, ο Χατσίδης από την Κοζάνη, ο Τέλλος από τη Δράμα, από τις Σέρρες ο Μάκης και από το Κιλκίς ο Κούπενος.

 

Στην Κ11 ο Bedri έρχεται από τον Προμαχώνα, ο Ατρείδης από την Καλλιθέα Χαλκιδικής και ο Φώτσης από το Κιλκίς. Από τη Δράμα έρχεται και ο έτερος αδερφός Τέλλος που αγωνίζεται στην Κ10.

               

Ακόμα και οι μικροί της Κ9 μπαίνουν σ΄αυτή τη διαδικασία. Ο Χατσίδης έρχεται από την Κοζάνη, οι Καλπακίδης και Δανίδης έρχονται από την Κομοτηνή και ο Αϊβαζόγλου από την Χρυσούπολη.

ΠΗΓΗ:

To Top