Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

‘Αλλαξε στιλ στο πουκάμισό σου χωρίς να χαλάσεις ένα ευρώ

Δείτε φωτογραφίες

Αν κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σου, σου φαίνονται βαρετά τότε ήρθε η στιγμή να τα δεις αλλιώς. Γιατί υπάρχουν κόλπα, απλά και ανέξοδα, που δεν έχεις σκεφτεί και μπορούν να προσδώσουν stylish ύφος στον χαρακτήρα τους. Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης δεν είδαμε hot τάσεις μόνο στην πασαρέλα αλλά και εκτός αυτής.

Είδαμε για μια ακόμα φορά ότι μόδα δεν είναι μόνο ένα κομμάτι από την νέα συλλογή ενός μεγάλου οίκου. Είναι και το βλέμμα στο ρούχο, ο τρόπος που το αναδεικνύεις. Ένα κόλπο που μας άρεσε και θέλουμε να αντιγράψουμε από τους street style σταρς στους δρόμους της Νέας Υόρκης είναι το πώς μεταμόρφωσαν ένα απλό πουκάμισο. Λευκό ή stripped. O τρόπος είναι απλός. Ξεκούμπωσε μερικά κουμπιά από το πουκάμισο και άσε τον γιακά να πέσει ελαφρά στους ώμους. Ενεργοποίησε την φαντασία και την έμπνευσή σου, λοιπόν, θα δεις ότι η γκαρνταρόμπα σου θα είναι συνεχώς updated με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bf5 %cf%80%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bf4 %cf%80%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bf3 %cf%80%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bf2 %cf%80%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bf

ΠΗΓΗ:

To Top