Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Βρείτε το κορυφαίο πλαστικό χρώμα Vitex στο κατάστημα των ΑΦΩΝ Βασάδη στην οδό Παύλου Χαρίση 47 στην πόλη της Κοζάνης

   Το xρώμα είναι μέρος της ζωής μας. Υπάρχουν χιλιάδες αποχρώσεις και απεριόριστοι συνδυασμοί χρωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για να βάψετε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, μέταλλα, ξύλα και άλλες επιφάνειες.

   Αναζητήστε στο κατάστημα των ΑΦΩΝ Βασάδη τη βεντάλια Colorfull της Vitex καθώς και τα χρωματολόγια μας και επιλέξτε τα χρώματα που σας ταιριάζουν περισσότερο για να βάψετε τους χώρους σας!

   vitex

   Είναι ασυναγώνιστο σε απόδοση και αντοχή. Απλώνει εξαιρετικά, δίνοντας λεία εντελώς ματ επιφάνεια και καλύπτει τις επιφάνειες με άψογο αποτέλεσμα . Είναι πρακτικά άοσμο, ιδιότητα που το καθιστά φιλικό στο χρήστη και στο περιβάλλον.

   Στο κατάστημα θα βρείτε επίσης πιστοποιημένο οικολογικό πλαστικό χρώμα, με εξαιρετική λευκότητα, μεγάλη καλυπτικότητα και ασυναγώνιστη απόδοση. Λόγω της ειδικής του σύστασης αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων (βακτηριδίων – μυκήτων)στον υμένα του χρώματος.

   vitex eco

   ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ
   Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, λάδια ή τυχόν σαθρά υλικά.
   Χρησιμοποιείστε Ακρυλικό Στόκο Οικοδομών ή Visto για το στοκάρισμα των οπών και σπατουλάρισμα τυχόν ρωγμών.
   Εάν οι επιφάνειές σας είναι υδροχρωματισμένες (με ασβέστη ή κόλλα) ασταρώστε με Acrylan Unco Eco ή Durovit.
   Καινούργιες επιφάνειες από σοβά, μπετόν, τούβλα, γυψοσανίδες, κ.λ.π., καθώς και σπατουλαρισμένες επιφάνειες ασταρώνονται με 100% Ακρυλικό Αστάρι ή Acrylan Unco Eco ή Blanco Eco.
   Για επιφάνειες λερωμένες από νικοτίνη, κάπνα, μαρκαδόρους, καφέδες και άλλα είδη λεκέδων ασταρώστε με Blanco Eco ή Vitosin.

   ΕΦΑΡΜΟΓΗ
   Ανακατέψτε το προϊόν καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε δύο στρώσεις με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless και με αραίωση έως 10% με νερό. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%.
   Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 30-60 λεπτά και επαναβάφεται μετά από 3-4 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία).

   afoi vasadi

   To Top