Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Εκδήλωση εορτασμού 100 χρόνων Επιμελητηρίου Κοζάνης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «EGNATIA EXPO 2018» ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Το Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης, με αφορμή την εφετινή συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, διοργανώνει επετειακή εορταστική εκδήλωση στα πλαίσια της 10ης Έκθεσης Εορδαίας «Egnatia Expo» στην Πτολεμαΐδα, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ» το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30.

Στην εκδήλωση θα γίνει σύντομη παρουσίαση με προβολή εικόνων της ιστορίας και του έργου του Επιμελητηρίου και σχετική ομιλία από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Νικόλαο Σαρρή, για τα 100 χρόνια του θεσμού και τους ανθρώπους που τον υπηρέτησαν από την Εορδαία. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από τον κ. Σοφοκλή Ασιανό, τ. επιχειρηματία και πρώην μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου, για την «Ιστορία της Επιχειρηματικότητας στην Εορδαία & τη Συμβολή της στην Οικονομική Ανάπτυξη της Περιοχής».

Ομιλία με θέμα τη «Μεταλιγνιτική Εποχή» θα γίνει και από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητή κ. Αντώνιο Τουρλιδάκη

Καλούνται όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου και ιδιαίτερα τα μέλη από την Εορδαίας να παραβρεθούν

Θα ακολουθήσει βράβευση επιχειρήσεων της Εορδαίας που διακρίθηκαν σε διάφορους τομείς της επιχειρηματικής – οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής και θα τιμηθούν πρώην μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου για τις υπηρεσίες και τις αξίες που προσέφεραν στον Επιμελητηριακό Θεσμό.

Καλούνται τα όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου ΠΕ Κοζάνης και ιδιαίτερα τα μέλη από την Εορδαία να τιμήσουν με τη συμμετοχή τους την εκδήλωση.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

To Top