Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Εκδήλωση στο ΕΒΕ Κοζάνης για την επιχειρηματικότητα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ENVOLVE ENTERPRENEURSHIP AMKE

Στο Επιμελητήριο Κοζάνης την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 και από ώρες 9:30 έως 11:30 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από τον Οργανισμό Envolve Entrepreneurship AMKE (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ΑΜΚΕ) το πρόγραμμα βράβευσης του Οργανισμού, που απευθύνεται κυρίως στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και σε επιχειρήσεις που προωθούν την καινοτομία.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν στα ενδιαφερόμενα μέλη – επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Κοζάνης οι ευκαιρίες που δίδονται μέσα από τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό, που έχει έδρα τις ΗΠΑ, για ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας με επιβράβευση των εταιριών που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών κλάδων.

Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση να προσέλθουν τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα στο Επιμελητήριο, αίθουσα συνεδριάσεων, 2ος όροφος, οδός Ι. Φαρμάκη 2, Κοζάνη.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

To Top