Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Έκοψε τις φλέβες στο δεξί του χέρι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή.
Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις.
Η νεκροψία έδειξε ότι ο 20χρονος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων έθεσε τέλος στη ζωή του την ημέρα της εξαφάνισής του, στις 6 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με το πόρισμα ο 20χρονος πέθανε από αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό περικάρπιο. Δίπλα στο άψυχο σώμα του Βαγγέλη, το οποίο εντόπισε στις 7.40 το πρωί της Κυριακής ζευγάρι που κινούνταν στην περιοχή και είχε μείνει από βλάβη με το αυτοκίνητό στο σημείο, βρέθηκε στα αριστερά του ένα μαχαίρι. Σημειώνεται ότι ο Βαγγέλης ήταν αριστερόχειρας.
Από τον ιατροδικαστή εντοπίστηκαν και μεταθανάτιες κακώσεις οι οποίες προέρχονται από ζώα ή και πουλιά. Ο χρόνος θανάτου ταυτίζεται πλήρως με την ημέρα της εξαφάνισης.
«Πρόκειται περί αυτοκτονίας», δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος στο NEWS 247. Δεν θα γίνουν επίσημες δηλώσεις από τον αρμόδιο ιατροδικαστή, Θεόδωρο Βουγιουκλάκη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός της ημέρας, αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Η περιοχή που βρέθηκε είναι μια αχανής έκταση, που λόγω των έντονων βροχοπτώσεων είχε πλημμυρίσει και είχε μετατραπεί σε τεράστια λίμνη.
Γι΄αυτό ίσως δεν εντοπίστηκε νωρίτερα η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Νωρίτερα, στο σημείο πραγματοποιήθηκε τρισάγιο από τον παπά της ενορίας, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως.Πηγή: http://www.mixanitouxronou.gr

To Top