Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Στις 26 Μαΐου 2016, σε συνέχεια της πρώτης συνεδρίασης της Κοινής Ομάδας Εργασίας Ελλάδας-Ρωσίας για τη Διαπεριφερειακή Συνεργασία, πρόκειται να διοργανωθεί, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα, Στρογγυλή Τράπεζα των Περιφερειαρχών των δύο χωρών στην οποία θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, οι προοπτικές οικονομικής διαπεριφερειακής συνεργασίας, παρουσία ελληνικών και ρωσικών επιχειρήσεων.

 

Τη Στρογγυλή Τράπεζα θα ακολουθήσει εκδήλωση Επιχειρηματικής Δικτύωσης, με συναντήσεις B2B και G2Β, μεταξύ των Ρώσων και των Ελλήνων Περιφερειαρχών, στελεχών των αντίστοιχων Περιφερειών, εκατό ρωσικών εταιρειών που θα συνοδεύουν τους Ρώσους Περιφερειάρχες και αντίστοιχου αριθμού ελληνικών εταιρειών. Ο σκοπός της εν λόγω εκδήλωσης θα είναι η ανάπτυξη της απευθείας συνεργασίας μεταξύ των αυτοδιοικητικών και επιχειρηματικών παραγόντων των Περιφερειών σε οικονομικό επίπεδο.

 

Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε, μέχρι την Πέμπτη, 19 Μαΐου, αν έχετε ήδη ή σκοπεύετε στο εγγύς μέλλον να αναπτύξετε επιχειρηματικές σχέσεις με τη Ρωσία και αν, υπό αυτή την προϋπόθεση, θα επιθυμούσατε να συμπεριληφθείτε στις εταιρείες που θα λάβουν πρόσκληση συμμετοχής με το αναλυτικό πρόγραμμα για τις ανωτέρω εκδηλώσεις.

 

Παρακαλούμε όπως απευθύνετε τις απαντήσεις σας στο e-mail secgenoffice@mfa.gr.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 368 4408, -4409, -408 ,Γιώργος Τσίπρας , Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων


To Top