Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ενημέρωση για τη διοργάνωση «GlobalGameJam 2020» Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Έπειτα από τις προηγούμενες επιτυχημένες συμμετοχές στο GlobalGameJam, το εργαστήριο «Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης & Επεξεργασίας Δεδομένων και Σημάτων» του Τμήματος Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αποφάσισενα αποτελέσει και φέτος μία από τις εκατοντάδες φυσικές τοποθεσίες του GlobalGameJam 2020.

Το GlobalGameJam (GGJ) είναι μια παγκόσμια διοργάνωση, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα, σε πάνω από 800 φυσικά σημεία, σε όλο τον κόσμο,με στόχο να προάγει την καινοτομία, τη συνεργασία και τον πειραματισμό στη δημιουργία 2D, 3D, αλλά και επιτραπέζιων παιχνιδιών. Κάθε χρόνο,τα παιχνίδια που παράγονται, στο μη διαγωνιστικούχαρακτήρα workshop, έχουν ένα συγκεκριμένο θέμα, το οποίο ανακοινώνεται κατά τη διάρκεια της έναρξης της εκδήλωσης.

Φέτος, η διοργάνωση ξεκινά την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 4:00μ.μ. και ολοκληρώνεται την Κυριακή 2Φεβρουαρίου στις 5:00μ.μ. στο Εργαστήριο «Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης & Επεξεργασίας Δεδομένων και Σημάτων», στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.Η είσοδος και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, με κατώτατο ηλικιακό όριο τα 18 έτη.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και τις αιτήσεις συμμετοχής είναι διαθέσιμες στο globalgamejam.org.

 

To Top