Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Πολιτισμός

Εορταστικές δράσεις του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

Συμμετέχοντας στην εορταστική ατμόσφαιρα των εορτών οι μαθητές και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» πραγματοποίησαν τις παρακάτω δράσεις:

Α) Την Τρίτη 17/12/2019 συμμετείχαν στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΚΗΦΗ του Δήμου Βοΐου ύστερα από πρόσκληση της προέδρου του ΔΗΚΕΒΟ κ. Ελένης Κακάλη – Χαλαμούτη και έψαλαν και έπαιξαν με τα μουσικά τους όργανα χαρούμενες παραδοσιακές μελωδίες στους ηλικιωμένους του ΚΗΦΗ.

Β) Την ίδια ημέρα, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας συμμετείχαν στην χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών του Δημοτικού και συνόδευσαν τον υπέροχο Άγιο Βασίλη στο μοίρασμα των  δώρων.

Τόσο στη μία όσο και στην άλλη εκδήλωση έλαβε μέρος το Μουσικό Σύνολο Παραδοσιακής και Σύγχρονης Βαλκανικής Μουσικής με τη διδασκαλία και καθοδήγηση των καθηγητών κ. Παύλου Μέτσιου, Γεωργίου Σκηπητάρη και Ηλία Ψαλλίδα, ερμηνεύοντας παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου», ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές εύχονται σε όλους υγεία και ευτυχία για τη νέα χρονιά και η μουσική να είναι παντοτινός συνοδοιπόρος όλων.

To Top