Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Επανάληψη συνεδρίασης της ΠΕΔ για το θέμα της υγείας

Αξιότιμε κύριε Βοσκόπουλε,

με την επιστολή αυτή θα ήθελα να σας εκφράσω την έντονη δυσαρέσκειά μου για την απόφαση να συζητηθεί το θέμα της υγείας στην περιοχή, και μάλιστα να ληφθούν αποφάσεις επ’ αυτού, ενώ απουσίαζα σε προγραμματισμένο ταξίδι στην Αθήνα.
Θεωρώ ότι η σοβαρότητα του θέματος επέβαλε την παρουσία όλων, και άρα την αναβολή της συνεδρίασης της Παρασκευής 18 Μαρτίου 2016, εφόσον ήταν γνωστό ότι επρόκειτο να απουσιάσω. Την αναβολή της συνεδρίασης ζήτησα, εξάλλου, και τηλεφωνικά, ώστε να καταλήξουμε όλοι μαζί σε κοινές αποφάσεις.
Μια σοβαρή διαδικασία προϋποθέτει συναινετικές διαδικασίες με βάση ένα συμφωνημένο από όλους σχέδιο. Οι μονομερείς αποφάσεις και η επιβολή τετελεσμένων, μόνο αρνητικές συνέπειες έχουν.
Εδώ και καιρό έχω εκφράσει, και με επιστολή μου προς τον Περιφερειάρχη, την διαφωνία μου, τόσο για την διαδικασία, όσο και για το περιεχόμενο του στρατηγικού σχεδιασμού που παρουσιάστηκε από μέρους της Περιφέρειας. Έχω μάλιστα ζητήσει να ξεκινήσει άμεσα ένας διάλογος, ώστε να καταλήξουμε σε ένα συμφωνημένο σχέδιο για τον νοσοκομειακό χάρτη στην περιοχή.
Μετά από όλα αυτά, ζητώ να επαναληφθεί η συνεδρίαση, ώστε να συζητηθεί εκ νέου το θέμα. Αναμένω απάντησή σας.
Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Κοζάνης

Λευτέρης Ιωαννίδης

To Top