Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Επιχείρηση «Μήδεια»: Στη “μάχη” του αποχιονισμού ο Δήμος Κοζάνης συνεχίζει να επιχειρεί στην πόλη και τις Κοινότητες-Πάνω από 2.800 χιλιόμετρα διέσχισαν τα μηχανήματα την Κυριακή

Περισσότερα από 2.800 χιλιόμετρα διήνυσαν τα 37 μηχανήματα που έριξε στη “μάχη”  του αποχιονισμού ο Δήμου Κοζάνης, χθες Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, για να διατηρηθεί ανοιχτό το βασικό οδικό δίκτυο στην πόλη της Κοζάνης, καθώς και μεταξύ των Κοινοτήτων.

Η «Μήδεια» συνεχίζει να δείχνει τα «δόντια» της με χαμηλές θερμοκρασίες σε όλο το εύρος του δήμου, δυσχεραίνοντας την διαδικασία του αποχιονισμού. Παρόλα αυτά, η πολιτική προστασία βρίσκεται εδώ και μέρες σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, με το σύνολο των υπηρεσιών του δήμου να συνδράμουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η επιχείρηση αποχιονισμού θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες ημέρες.

Επιπλέον, αδιάλειπτη είναι και η προσπάθεια των υπαλλήλων των δημοτικών υπηρεσιών, για τον καθαρισμό των πεζοδρομίων και των κοινόχρηστων χώρων  με φτυάρια και ειδικά παγοθραυστικά εργαλεία.

Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις. Υπενθυμίζεται, πως για την επικοινωνία με την Υπηρεσία του Δήμου που έχει την επιχειρησιακή ευθύνη του αποχιονισμού, οι πολίτες μπορούν να τηλεφωνούν στα τηλέφωνα επιφυλακής 24610 26909 και 6957770273.  

 

Επίσης, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι αλάτι διατίθεται στο αμαξοστάσιο του Δήμου (περιοχή «Νιάημερος»), καθώς και στο στρατόπεδο Ρωμανέλη. 

 

To Top