Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Το Επιμελητήριο Κοζάνης στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Κοζάνης θα συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) & καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής .

Το Επιμελητήριο Κοζάνης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων – Μελών του, θα συμμετέχει εφέτος στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής από ικανοποιητικό αριθμό μελών του.

Η 82η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει ειδικά εφέτος ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αφενός «Τιμώμενη» χώρα θα είναι η Κίνα, αφετέρου θα υποστηριχτεί από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα διαφημιστικής προβολής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, που θα επιφέρει αύξηση της προσέλευσης επισκεπτών. Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών πέρυσι ανήρθε στους 220.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επίσης, η διοργανωτική εμπειρία της ΔΕΘ – HELEXPO εγγυάται τη βέλτιστη δυνατή προβολή των εκθετών και των προϊόντων – υπηρεσιών τους, ενώ το παράλληλο πρόγραμμα των εκδηλώσεων επιχειρηματικού, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, που θα πλαισιώσει την Έκθεση, θα συμβάλλει στην καλύτερη επίτευξη των στόχων της.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον συμμετοχής τους και έως τη Δευτέρα 22/5/2017, καλώντας στη Διεύθυνση του Επιμελητηρίου Κοζάνης, στο τηλ. 24610 41693 (κα Κατερίνα Καρακουλάκη).

Καλεί, ακόμη, τους ενδιαφερομένους να συμμετέχουν στη συνάντηση που θα γίνει με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων των μελών του ΔΣ (κτίριο Επιμελητηρίου, Ι. Φαρμάκη 2, 2ος όροφος) τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00, προκειμένου να συζητηθούν οι προϋποθέσεις συμμετοχής, θέματα που αφορούν το χώρο που θα εκμισθωθεί από το Επιμελητήριο και άλλα σχετικά, αλλά και οι προτάσεις των ενδιαφερομένων για την αποτελεσματικότερη και ουσιωδέστερη εκθεσιακή τους παρουσία στην 82η ΔΕΘ 2017.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 


To Top