Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Επίσκεψη της Ενωτικής Κίνησης Οικονομολόγων Δυτικής Μακεδονίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

   Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ την Τρίτη 03-12-2013, έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και προτάσεις με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Κο Δακή Γεώργιο.

   Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κος Δακής, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για τα θέματα της περιφέρειας, την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ και την προετοιμασία για το νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα της επόμενης προγραμματικής περιόδου, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την διάθεση για μεγαλύτερη συνεργασία των δύο φορέων.

   Από την πλευρά της η Ενωτική Κίνηση, δεσμεύτηκε πως μέσα από τη νέα διοίκηση που θα προκύψει, θα αναβαθμιστεί ο συμβουλευτικός ρόλος του επιμελητηρίου έτσι ώστε η περιφέρεια να έχει δίπλα της έναν αξιόπιστο επιστημονικό φορέα όπου με τις προτάσεις του θα συμβάλει στην βιώσιμη αναπτυξιακή προοπτική της Δυτικής Μακεδονίας. Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ επισκέφτηκε της υπηρεσίες της περιφέρειας και είχε την ευκαιρία να συζητήσει τα προβλήματα με τους συνάδελφους Οικονομολόγους που εργάζονται στην περιφέρεια.

   3 1 2

   To Top