Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης: Γενική Απεργία 3 Δεκέμβρη 2015

Συνάδελφοι,

το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του στην πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ στις 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015.
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης ενόψει της Γενικής Απεργίας, καλεί σε ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ τα Σωματεία, τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους , όλα τα στρώματα και κατηγορίες των συμπολιτών μας, για να εκτιμήσουμε την τρέχουσα κατάσταση και το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες μετά και τον υπό ψήφιση προϋπολογισμό νέας φοροεπιδρομής και δραματικών περικοπών, τον οδοστρωτήρα του ασφαλιστικού και των επικείμενων ιδιωτικοποιήσεων. Από την εφαρμογή των μνημονίων, τα όρια αντοχών και ανοχών της κοινωνίας και των εργαζομένων εξαντλήθηκαν.
Θέμα : «Συντονισμός για την απεργία της 3ης Δεκεμβρίου 2015».
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης.
Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι της χώρας μας, θα δώσουν δυναμική και αγωνιστική απάντηση στα νέα βάρβαρα, σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που εξαθλιώνουν τον εργαζόμενο, οδηγούν τον άνεργο στην απόγνωση, διώχνουν από την χώρα τη νέα γενιά, καθιστούν τους συνταξιούχους από απόμαχους της δουλειάς απόμαχους της ζωής.
Καλούμε τα Σωματεία μέλη μας να συγκαλέσουν τα ΔΣ και τις Γενικές Συνελεύσεις για να συζητήσουν και να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την επιτυχία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ στις 3 του ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00π.μ.
«ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!»

Γραφείο Τύπου

To Top