Εφημερίδα Δυτική Μακεδονία
Επικαιροτητα

Ερώτηση πολίτη στον Δήμαρχο Λάζαρο Μαλούτα

Σε συνέχεια της προηγούμενης επιστολής (http://www.kozan.gr/post/151236) για την απευθείας ανάθεση της εφαρμογής για smartphone, έχουμε σήμερα την απευθείας ανάθεση της συντήρησης

Εφαρμογής εξυπηρέτησης αιτημάτων δημοτών «Γραμμή του ∆ημότη» (http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%99%CE%A6%CE%94%CE%A9%CE%9B%CE%A0-%CE%A1%CE%A3%CE%9B)

Με ποια λογική, με ποιο σκεπτικό, γίνεται κατ’ αρχήν απευθείας ανάθεση και δεύτερον και σημαντικότερο, κόστος συντήρησης 8000€ για μια εφαρμογή, που η ανάπτυξή της, δεν θα έπρεπε να στοιχίζει ούτε τα μισά;

Δηλαδή ο Δήμος Κοζάνης, δαπάνησε 20000€, χωρίς το ΦΠΑ, για μία εφαρμογή για smartphone; Η οποία το μόνο που κάνει είναι να βγάζει μία φωτογραφία, και να τη στέλνει μαζί με κάποια στοιχεία σε μία βάση δεδομένων; Δεν σχολιάζω πως οι ανακοινώσεις, είναι ένας σύνδεσμος από το rss της ιστοσελίδας του Δήμου. Ή ότι η εταιρεία ανάπτυξης της εφαρμογής, ανέπτυξε πανομοιώτιπη εφαρμογή για την πόλη της Αθήνας.

Αφού βρισκόμαστε και σε προεκλογική περίοδο, παρακαλώ από τον νυν και υπ. Δήμαρχο κ. Μαλούτα και το επιτελείο του, να σχολιάσει το συγκεκριμένο γεγονός.

 

logo

To Top